Connect with us

Επικαιρότητα

Βέροια: Με ψυχολογικά προβλήματα η μητέρα που πέταξε το 11 μηνών παιδί της στο φράγμα του Αλιάκμονα – Υπέδειξε το σημείο

Published

on

Ένας κοριτσάκι μόλις 11 μηνών εντοπίστηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα, στην Ημαθία ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Η 29χρονη μητέρα, που βρίσκεται ήδη στα χέρια των Αρχών, σύμφωνα με την ΕΡΤ3, υπέδειξε το σημείο όπου άφησε το μωρό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η μητέρα φέρεται να έφυγε μαζί με το μωρό της από το σπίτι της στην Αλεξάνρεια Ημαθίας, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με το verianet.gr, μετά την αποτρόπαιη πράξη της, πήγε στην Αλεξάνδρεια όπου φέρεται να διέμεινε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς επέστρεψε στο σπίτι χωρίς το παιδί με αποτέλεσμα οι γονείς της να ενημερώσουν τις Αρχές.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ίδια αποκάλυψε στους αστυνομικούς το σημείο, όπου όπως είπε, άφησε το μωρό, το οποίο όμως όταν εντοπίστηκε δεν είχε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βέροιας στις 2.30 τα ξημερώματα όπου διαπιστώθηκε ο θανατός του.

Σήμερα αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση για το τραγικό περιστατικό.

Με ψυχολογικά προβλήματα η 29χρονη

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας συνέλαβαν τη μητέρα, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το τελευταίο διάστημα δεν λάμβανε την αγωγή της.

 

thetoc.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz