Connect with us

Επικαιρότητα

Βάγια με τον Βελλερεφών στην Αρχαία Κόρινθο

Published

on

Εκδηλώσεις πραγματοποίησε χθες Κυριακή των Βαίων ο “Βελλερεφών” στην καρδιά της Αρχαίας Κορίνθου, εκδηλώσεις που περιείχαν θρησκευτικούς ύμνους, κυνήγι θησαυρού, πασχαλινές κατασκευές.
Γράφει ο Σύλλογος: Σήμερα Κυριακή των Βαΐων 17 Απριλίου ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίας Κορίνθου “ΒΕΛΛΕΡΕΦΩΝ” σε άψογη συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αρχαίας Κορίνθου, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου (ΣΕΑΚ) και τον ΚΕΠΑΠ Δήμου Κορινθίων διοργάνωσαν εορταστικές εκδηλώσεις στην Πλατεία Αρχαίας Κορίνθου.
Η γιορτή ξεκίνησε στις 11.00, στην Πλατεία Αρχαίας Κορίνθου, με την Χορωδία του ΚΕΠΑΠ όπου τραγούδησε Θρησκευτικούς ύμνους. Συνεχίστηκε στον ίδιο χώρο, όπου οι “μικροί” μας φίλοι συμμετείχαν στην παιδική εκδήλωση Κυνηγιού Πασχαλινών Αυγών.
Τρέξαμε, γελάσαμε,ψάξαμε, και παίξαμε με την ψυχή μας! Ήταν η πρώτη ανοιξιάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους παρά την βροχή που επικράτησε, μια γιορτή γεμάτη κυνήγι για κρυμμένες εκπλήξεις, μουσική, παιχνίδια και κατασκευή Πασχαλινής Λαμπάδας για παιδιά.
Ευχαριστούμε πολύ όσους παρευρέθηκαν με τα παιδάκια τους, καθώς και όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz