Connect with us

EDITOR

Αυτοψία του Υποδομών τη Δεύτερα το πρωί στη Διώρυγα

Published

on

Βγήκε το πόρισμα του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου – Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες

Με το πόρισμα του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου και του Καθηγητή Ευθύμη Λέκκα στα χαρτοφυλάκια τους κατεβαίνουν τη Δευτέρα το πρωί στελέχη του Υπουργείου Υποδομών για αυτοψία στο Κανάλι του Ισθμού.
Οι καταπτώσεις στα πρανή που οδήγησαν στην απόφαση να κλείσει η διέλευση κινητοποίησαν αρμόδιους και μη φορείς ώστε επιτέλους το πρόβλημα να αντιμετωπιστεί

«Επικοινώνησα με τον υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή και τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη και σε συνεννόηση με την ΑΕΔΙΚ, λαμβάνοντας υπόψη το πόρισμα του καθηγητή κ. Λέκκα και του ΕΑΓΜΕ, τεχνικό κλιμάκιο του υπουργείου Υποδομών θα κατέβει στην διώρυγα της Κορίνθου τη Δευτέρα το πρωί για την πρώτη αυτοψία» αναφέρει σε post του στα social media ο Κορίνθιος Υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας Χρίστος Δήμας. «Στην συνέχεια θα ακολουθήσει σειρά́ συναντήσεων ώστε να δούμε τα επόμενα βήματα τόσο για τον στρατηγικό σχεδιασμό και το μέλλον της διώρυγας όσο και για την χρηματοδότηση του έργου» καταλήγει ο κ.Δήμας.

Το post του Χρίστου Δήμα : https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10164586002635402&id=649400401 

Οι εξελίξεις έχουν επιταχυνθεί αν θυμηθούμε τα όσα δήλωσε στο My Radio 89,6 πριν λίγες μέρες ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής κάνοντας λόγο για πόρισμα που αναμενόταν στα τέλη του μήνα. Το πόρισμα είναι ήδη στα χέρια του Υπουργείου και τη Δευτέρα θα δούμε τις αποφάσεις που θα ληφθούν για τα επόμενα βήματα.

Το βέβαιο είναι πως η Διώρυγα και η απαίτηση να σταματήσει η παρακμή της κινητοποίησε τους Κορίνθιους Υπουργούς Ταγαρά και Δήμα, την Περιφερειακή Αρχή, το δήμο Λουτρακίου και επιτέλους και την Διοίκηση της Διώρυγας.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz