Connect with us

EDITOR

Αυτά είναι τα μέτρα για να μην πάμε σε ολικό lockdown. Καμπανάκι Αρκουμανέα

Published

on

Ψυχραιμία συνέστησε απέναντι στην έξαρση των κρουσμάτων στη χώρα, η καθηγήτρια Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ Αθηνά Λινού.

Για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν ώστε να μην πάμε σε ολικό lockdown η κ. Λινού είπε ότι χρειάζονται περισσότερα στοχευμένα τεστ, αποσυμφόρηση των μέσων μεταφοράς και μεγιστοποίηση της τηλεργασίας.

Αναφορικά με τις μεταλλάξεις και τον εμβολιασμό, η καθηγήτρια εμφανίστηκε καθησυχαστική, λέγοντας ότι τις καλύπτουν τα εμβόλια.

Σε διαφορετική περίπτωση, οι φαρμακευτικές εταιρείες μπορούν γρήγορα να τροποποιήσουν τα εμβόλιά τους, μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες, ώστε να καλύπτουν πλήρως τις όποιες μεταλλάξεις.

Για το άνοιγμα των σχολείων υπογράμμισε ότι πρέπει να γίνονται περισσότερα τεστ στα σχολεία και στους εκπαιδευτικούς, είπε μιλώντας στο Θέμα 104,6.

Καμπανάκι για τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού σήμερα Τρίτη, έκρουσε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας.

«Είναι πολύ πιθανό και σήμερα να έχουμε τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων και ακριβώς γι’ αυτό σε συνδυασμό που βλέπουμε τον αυξημένο αριθμό με μεταλλάξεις θα πρέπει να είμαστε όλοι σε εγρήγορση να τηρούμε τα μέτρα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος ΕΟΔΥ.

 

Πηγή:madata.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz