Connect with us

Κόσμος

Ασυνείδητοι έβαψαν μπλε καταρράκτη για τον γιο τους και μόλυναν το νερό ολόκληρης της πόλης

Published

on

Το υπουργείο Περιβάλλοντος της Βραζιλίας κάνει έρευνα σε βάρος ζεύγους που έβαψε καταρράκτη μπλε για το πάρτι αποκάλυψης του φύλου του παιδιού τους. Η απόφασή τους αυτή ενδέχεται να επηρεάσει την παροχή νερού σε μια κοντινή πόλη.

Το ζευγάρι ανήρτησε βίντεο με τη στιγμή που ο καταρράκτης βάφεται μπλε, ενώ οι καλεσμένοι τους ζητωκραυγάζουν, προκαλώντας αντιδράσεις στα social media. Αργότερα διέγραψαν το βίντεο, αλλά είχε αναδημοσιευτεί χιλιάδες φορές σε διάφορες πλατφόρμες.

Ποιος χρειάζεται πόσιμο νερό;

Χιλιάδες χρήστες σχολίασαν το βίντεο, κατακεραυνώνοντας το ζευγάρι που φέρεται να έβαλε ρυπογόνες ουσίες στο νερό. Ένας ανέφερε: «Η φύση συνεχίζει να καταστρέφεται επειδή αυτοί οι άνθρωποι νομίζουν ότι είναι ξεχωριστοί;», ενώ άλλος σημείωσε: «Γιατί, ποιος χρειάζεται πόσιμο νερό όταν έχει like;».

Το υπουργείο καταγγέλλει πως μόλυναν τον ποταμό Queima Pé, έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό στην περιοχή Mato Grosso και την κύρια πηγή νερού της πόλης Tangará da Serra, η οποία μαστίζεται από ξηρασία.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος του Mato Grosso, αναφέρθηκε πως θα γίνει έρευνα για να διαπιστωθεί ποια προϊόντα χρησιμοποιήθηκαν για τη βαφή του καταρράκτη και αν υπάρχει περιβαλλοντική ζημιά.

in.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz