Connect with us

Επικαιρότητα

Αρπαγή 10χρονης: Ομόφωνα ένοχη η «κοκκινομάλλα» – Κάθειρξη 21 ετών

Published

on

Αρπαγή 10χρονης: Ομόφωνα ένοχη η «κοκκινομάλλα» – Κάθειρξη 21 ετών

Την ενοχή της 34χρονης «κοκκινομάλλας» αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, για την υπόθεση αρπαγής και σεξουαλικής κακοποίησης της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη. Αθωώθηκε για διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το GRTIMES, η 34χρονη κρίθηκε ενοχή για αρπαγή για ανήθικες ασχολίες, για εξαναγκασμό με χρήση βίας σε γενετήσια πράξη με χορήγηση ναρκωτικών, γενετήσια πράξη, κατοχή ναρκωτικών για ίδια χρήση και έκθεση ανηλίκου. Αθωώθηκε για την ανάμειξη ναρκωτικών σε ποτό.

Ο 42χρονος, κρίθηκε ένοχος για συνδρομή στην τέλεση αρπαγής και αθώος για συνδρομή στην έκθεση. Να σημειωθεί ότι δεν τους αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Καταδικάστηκαν, η πρώτη με ποινή κάθειρξης 21 ετών και 7 μηνών και ο δεύτερος με ποινή φυλάκισης 4 ετών.

Η οικογένεια της 10χρονης δήλωσε ικανοποίηση με την απόφαση και ότι στόχος, είναι τώρα η κόρη τους που βρίσκεται σε δομή ανηλίκων να επιστρέψει στο σπίτι σύμφωνα με το thesstoday.

Νωρίτερα, είχε δηλώσει μετανιωμένη και είχε ζητήσει συγνώμη για τις πράξεις της η 34χρονη.

«Ήθελα να προσφέρω μητρικά αισθήματα»

Η γυναίκα παραδέχτηκε ότι χορήγησε ναρκωτικά στην ανήλικη αλλά αρνήθηκε ότι την κακοποίησε σεξουαλικά. Ζήτησε συγνώμη για όσα έκανε και είπε: «Έχω μετανιώσει πίκρα για ότι έχω κάνει και θα το πληρώνω για όλη μου τη ζωή.

Για τις ώρες που πέρασε μαζί με την 10χρονη, η γυναίκα είπε μεταξύ άλλων:

«Κάναμε τα μαθήματα. Όταν έβγαλε τα παπούτσια μύριζαν τα ποδαράκια της. Της είπα αν θέλει να κάνουμε μπάνιο. Εγώ δεν έβγαλα ποτέ τα ρούχα μου. Την έτριψα με το σαμπουάν αλλά δεν την άγγιξα στα ευαίσθητα σημεία με τον τρόπο που περιγράφετε».

Και συμπλήρωσε:

«Έκανα χρήση και πήρα και δύο ηρεμιστικά. Λυπάμαι που το λέω αλλά έκοψα μισό και της το έδωσα. Είδαμε το amber alert και μου είπε να πάρουμε τηλέφωνο τη μαμά. Κατάλαβε και αυτή ότι έγινε κάτι κακό. Της είπα να πάει να κοιμηθεί και ότι θα πάμε το πρωί στη μαμά».

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz