Connect with us

Ελλάδα

Αρναούτογλου: Προσοχή στα έντονα καιρικά φαινόμενα στον νομό Πέλλας – Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε άλλες δύο περιοχές

Published

on

Την προσοχή των πολιτών εφιστά ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, με φόντο την σημερινή επιδείνωση του καιρού η οποία θα επηρεάσει αρκετές περιοχές της χώρας.

“Προσοχή στα έντονα αλλά και δυνητικά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχές – καταιγίδες) καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας σήμερα στον νομό Πέλλας ,(οπου στα ορεινά τμήματά του και κυρίως πάνω από τα 1500 μέτρα, το ύψος φρέσκου χιονιού μέχρι αργά τη νύχτα απόψε δεν αποκλείεται να ξεπεράσει τα 40-50 εκατοστά) , ενώ έντονες κατα διαστήματα βροχές – καταιγίδες αναμένονται από το απόγευμα και στον νομό Ημαθίας και από το βράδυ και στον νομό Πιερίας!” έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΜΥ επικαιροποίησε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, προβλέποντας ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Πιο αναλυτικά:

Σήμερα Δευτέρα ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο έως το απόγευμα με εξασθένηση το βράδυ. Επίσης, τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία και από το βράδυ, στα βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, οι οποίες στη δυτική Μακεδονία και στην Ήπειρο (από 800 μέτρα και πάνω) θα είναι κατά τόπους πυκνές.

Αύριο Τρίτη (24/1), ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στην κεντρική Μακεδονία έως το μεσημέρι και στη Θεσσαλία (κυρίως στα ανατολικά) και στις Σποράδες έως το βράδυ.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz