Connect with us

EDITOR

Επανάσταση στο ΠεΣυ για το 1821 -Αποχώρησε ο Νίκας – “μέτωπο” από τις 6 παρατάξεις

Published

on

Επανάσταση προκλήθηκε στην συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου με την παράταξη του Περιφερειάρχη να αποχωρεί στην διάρκεια της συζήτησης του θέματος για τις εκδηλώσεις των 200 χρόνων από την επανάσταση.

Η αποχώρηση προκάλεσε την κοινή δήλωση -διαμαρτυρία των 6 παρατάξεων του σώματος οι οποίες μιλούν για αυταρχισμό και εκτροπή

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ –ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΞΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ
Καταγγέλλουμε την ακραία αντιδημοκρατική , αντιθεσμική και εκβιαστική συμπεριφορά του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Π. Νίκα ο οποίος:

1.Επέμενε να παραβιαστεί ο κανονισμός λειτουργίας και να μην ολοκληρωθεί η συζήτηση του θέματος «για τα 200 χρόνια από το 1821» η οποία πραξικοπηματικά είχε διακοπεί στην προηγούμενη συνεδρίαση της 5ης Απριλίου , επειδή είχε την υποψία ότι η απόφαση του ΠΕΣΥΠ δεν θα ήταν αυτή που ήθελε .

2. Αποχώρησε αυτός και η παράταξη του από την συνεδρίαση μετά την απόφαση του ΠΕΣΥΠ να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η συζήτηση εκβιάζοντας με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο το ΠΕΣΥΠ .

3. Προσέβαλε και εκβίασε όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους και το θεσμό του Περιφερειακού Συμβουλίου στο οποίο προΐσταται λέγοντας επί της ουσίας ότι αν το Συμβούλιο παίρνει αποφάσεις που δεν του αρέσουν όχι μόνο θα τις καταπατά όπως έκανε μέχρι τώρα αλλά από δω και στο εξής δεν θα τις νομιμοποιεί με την παρουσία της παράταξης του .
Είναι προφανές ότι αυτή η συμπεριφορά συνιστά αντιδημοκρατική εκτροπή και δείχνει πολύ ακραία αντιδημοκρατική αντίληψη αφού επί της ουσίας λέει ότι «γράφει τη Δημοκρατία και τις αποφάσεις του ΠΕΣΥΠ στα παλιά του τα παπούτσια» ,δηλώνοντας χαρακτηριστικά «καλά κάνει και χάνει αρμοδιότητες το Περιφερειακό Συμβούλιο.»!!!
Μετά από αυτή την προκλητική και αντιδημοκρατική εκτροπή υποχρεωθήκαμε όλες οι παρατάξεις ,-πλην Χρυσής Αυγής φυσικά η οποία μετά την καταδίκη της ως εγκληματική οργάνωση έχει σταθερή συνεργασία με τον Περιφερειάρχη- ,να αποχωρήσουμε από την σημερινή συνεδρίαση και να καταγγείλουμε τη στάση του .

Υ.Γ. Μετά την αποχώρηση μας ολοκληρώθηκε η αντιδημοκρατική εκτροπή με την επιστροφή του κ. Νίκα και της παράταξης του καθώς και του εκπροσώπου της «Χρυσής Αυγής» ,σε μια συνέχιση συνεδρίασης- παρωδία .
Οι πολίτες της Πελοποννήσου μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.
· «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου»
«Ανταρσία του Μωριά»
· «Νέα Πελοπόννησος»
«Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο»
· «Πελοποννησιακή Συμμαχία»
«Πράσινη Πελοπόννησος»

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz