Connect with us

EDITOR

Από την φυλακή της Κορίνθου σε Airbnb της Καλλιθέας και…πίσω!

Published

on

Κατάφερε να αποδράσει  την Πέμπτη από το κατάστημα των φυλακών της Κορίνθου υπό συνθήκες που παραμένουν ακόμα αδιευκρίνιστες. Ο 45χρονος βαρυποινίτης που εξέτιε ποινή 45 ετών κάθειρξη κατόρθωσε να φύγει ανενόχλητος, να ταξιδέψει στην Αρκαδία (τόπος καταγωγής του) και τελικά να βρεθεί σε ενοικιαζόμενο στην Καλλιθέα της Αττικής! Εντοπίστηκε από κατοίκους της περιοχής οι οποίοι τον αναγνώρισαν από τις φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα ενώ έκανε ανέμελος την βόλτα του, προφανώς σίγουρος πως η ελευθερία του πλέον δεν απειλείται.

Τελικά, συνελήφθη στο διαμέρισμα που είχε νοικιάσει με την μέθοδο του Airbnb και οδηγήθηκε εκ νέου στο κατάστημα των φυλακών. Στην κατοχή του δεν βρέθηκε όπλο παρα μερικά χρήματα ενώ οι αρχές αναζητούν ακόμα και σήμερα το όχημα με το οποίο διέφυγε, μια μαύρη Μερσεντές η οποία τον ανέμενε με την μηχανή αναμμένη έξω απο τις φυλακές.

Η έρευνα για τις συνθήκες απόδρασής του συνεχίζεται ενώ θεωρείται απίθανο πως θα του ξαναδοθεί το πόστο του μάγειρα το οποίο κατείχε και προφανώς του έδινε περισσή ελευθερία κινήσεων εντός του καταστήματος.

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz