Connect with us

EDITOR

Απουσιολόγιον: 13 σύμβουλοι είπαν όχι στην παιδική χαρά του Σοφικού

Published

on

Το σημερινό απουσιολόγιο του ΔΣ Κορινθίων έχει πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον. Το σώμα συνεδρίαζε δια περιφοράς με ένα και μοναδικό θέμα, την αγορά οικοπέδου για την δημιουργία πλατείας και παιδικής χαράς στο Σοφικό.

Αφήνοντας και χωρίς να μνημονεύουμε καθόλου τα όσα φαιδρά ειπώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο διαδίκτυο και στα πηγαδάκια αφορμή του θέματος και της μη υπερψήφισης του στην προηγούμενη συνεδρίαση του ΔΣ, θα εστιάσουμε στο σημαντικό.

Στην αγορά του οικοπέδου που είναι απαραίτητο ώστε να αποκτήσουν τα παιδιά του Σοφικού παιδική χαρά σύγχρονη και οι κάτοικοι του χωριού, πλατεία. Άλλωστε αυτός θα έπρεπε να είναι ο γνώμονας των δημοτικών συμβούλων, το κοινό καλό.

Στην σημερινή συνεδρίαση λοιπόν κάποιοι απουσίαζαν όπως και στην προηγούμενη, κάποιοι άλλοι που απουσίαζαν στην προηγούμενη παρέστησαν και ψήφισαν, ενώ κάποιοι τρίτοι που παρέστησαν στην προηγούμενη δεν ψήφισαν στην σημερινή.

Συγκεκριμένα:

Στην συνεδρίαση παρόντες ήταν 21 δημοτικοί σύμβουλοι από τους 33. 20 από τις 21 είπαν ναι, η λευκή ψήφος είναι της κ.Βιβής Τζέκου.

Όλη η παράταξη του δημάρχου ψήφισε. Ο Βασίλης Νανόπουλος δεν μετρά καμία απουσία και καμία παραφωνία.

Η παράταξη του Αλέξανδρου Πνευματικού απουσίασε, εξαιρουμένης της κ.Λύτρα η οποία έδωσε το παρόν και την θετική της ψήφο όπως επίσης και ο κ.Σταύρος Κεφάλας (θεωρητικά λογίζεται μέλος της παράταξης Πνευματικού αφού επίσημη ανεξαρτητοποίηση δεν υπάρχει). Η παράταξη στην προηγούμενη συνεδρίαση έδινε το παρόν η ψήφος της βέβαια είναι άγνωστη αφού το θέμα δεν συζητήθηκε ποτέ.

Η παράταξη του Νίκου Σταυρέλη απουσίασε επίσης, πιστή στην τακτική των 1 ναι, δυο όχι παρουσιών της στα δημοτικά συμβούλια.

Δεν παρέστη και δεν ψήφισε ο ανεξάρτητος σύμβουλος Χρήστος Κορδώσης,  καταψήφισε την αγορά ή καινούργια δημοτική σύμβουλος Πόλυ Τσόγκα.

Απουσίες, όχι και λευκά είναι βέβαιο πως θα πρέπει να εξηγηθούν, στους κατοίκους του Σοφικού εν προκειμένω αλλά και σε όλους μιας και δυστυχώς δημιουργείται το ερώτημα: Υπάρχουν πολιτικες σκοπιμότητες πισω απο τις ενέργειες;

Διότι όλοι γνωρίζουν πως εκτός της αντικειμενικης αξίας ενός ακινήτου υπάρχει και η εμπορική.  Ειδικά το γνωρίζουν όσοι έχουν διοικήσει και προχωρήσει σε ανάλογες ενέργειες αγοράς.

ΥΓ: Οι σύμβουλοι δεν έχουν την δικαιολογία της εργασίας ή της αδυναμίας σύνδεσης αφού στην δια περιφοράς συνεδρίαση η ψήφος δίδεται τηλεφωνικά, ηλεκτρονικά αλλά και με sms

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz