Connect with us

EDITOR

Αποκαλυπτικός ο Β.Γεώργαρης στην πρεμιέρα του “Τύπος και Υπογραμμός”

Published

on

Πρεμιέρα έκανε την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 στις 5 το απόγευμα η εκπομπή «Τύπος και Υπογραμμός» με την Χριστίνα  Τσιορωτά και πρώτο καλεσμένο τον Πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου Κορίνθου και Αντιπρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Βασίλη Γεώργαρη.

Ο Πρόεδρος ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για όσα αναμένεται να συμβούν στην αγορά τους επόμενους μήνες ανακοινώνοντας ουσιαστικά την έναρξη των εργασιών του Open mall, ενός έργου που αναμένεται να μεταμορφώσει το κέντρο της πόλης και να δώσει ώθηση στα καταστήματα, το καλοκαίρι!

Ο Πρόεδρος παραδέχτηκε τις καθυστερήσεις οι οποίες αφορούσαν αποκλειστικά το κομμάτι της πανδημίας ενώ σημείωσε πως στο έργο εντάσσεται και η αξιοποίηση της Δημοτικής Αγοράς ώστε να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του κέντρου της Κορίνθου και της αγοράς του.

Το έργο περιλαμβάνει, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του δημάρχου Κορινθίων, περισσότερους δρόμους αγοράς (η κάλυψη των εξόδων θα γίνει από το δήμο), ώστε να μην μείνουν εκτός σημαντικοί δρόμοι και επιχειρήσεις και βέβαια η αγορά να αποκτήσει μια ενιαία φυσιογνωμία, να αποκτήσει «ταυτότητα».

 

Ο Βασίλης Γεώργαρης αναφερόμενος στην περίοδο των εκπτώσεων που «τρέχει» δήλωσε ευχαριστημένος, αναλόγως και για την εορταστική περίοδο όπου η Κόρινθος κατόρθωσε να κρατήσει τον κόσμο της και λόγω της επιτυχημένης καμπάνιας του συλλόγου «μένω στην πόλη μου, στηρίζω την αγορά της» αλλά και λόγω…συγκυριών αφού η πρωτοφανής για την περίοδο καλοκαιρία δεν οδήγησε ένα μεγάλο μέρος πληθυσμού στα χιονοδρομικά κέντρα.

 

Τέλος, πολύ σημαντικές ήταν οι ανακοινώσεις που αφορούν τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, ο πρόεδρος αποκάλυψε πως υπάρχει ουσιαστικά «επιστράτευση συλλόγων» ώστε η Κόρινθος φέτος να παρουσιάσει ένα δεκαήμερο, πλούσιο και πολυσχιδές πρόγραμμα καρναβαλικών εκδηλώσεων!

Ακούστε την συνέντευξη του Προέδρου εδώ:

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz