Connect with us

Επικαιρότητα

Απαγωγή Μαρκέλλας: Το κορίτσι αναγνώρισε τη γυναίκα που το άρπαξε- Ανοίγει ο δρόμος για την έκδοση εντάλματος

Published

on

Στο ευρύτερο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας της δεκάχρονης Μαρκέλλας ανήκει η γυναίκα την οποία η μικρή φέρεται να έχει αναγνωρίσει ως το πρόσωπο που την άρπαξε και την κράτησε σε άγνωστο μέρος επί περίπου 42 ώρες. Οι πληροφορίες για τη γυναίκα προέρχονται κυρίως από τις καταθέσεις της μητέρας και του πατριού της δεκάχρονης και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε από το κοριτσάκι. Ωστόσο, οι πληροφορίες που παίρνουν από το παιδί οι αστυνομικοί είναι αντιφατικές έως ένα βαθμό, λόγω της σύγχυσης στην οποία βρίσκεται το παιδί μετά την περιπέτειά του. Μετά την αναγνώριση πάντως ανοίγει ο δρόμος για την έκδοση εντάλματος σύλληψης για τη γυναίκα.

Όλα δείχνουν ότι το θρίλερ με τη 10χρονη Μαρκέλλα θα έχει αίσιο τέλος, καθώς η ΕΛΑΣ ήδη φέρεται να έχει οργανώσει την επιχείρηση για τη σύλληψη των απαγωγέων. Όσο για το βάθος της υπόθεσης, όλα τα σενάρια παραμένουν ανοικτά, καθώς δεν αποκλείεται να πρόκειται για διεθνές κύκλωμα.

Πληροφορίες που ανέφεραν ότι είχε σημάδια στα χέρια, πιθανότατα από ίχνη κράτησης, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται από την μέχρι στιγμή εξέτασή της.

 

Πηγή:protothema.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz