Connect with us

Ελλάδα

Απίστευτες εικόνες στη Θεσσαλονίκη: Τουρίστας κολυμπά στον Θερμαϊκό ανάμεσα σε ψόφια ποντίκια [βίντεο]

Published

on

ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ

 

Εδώ και μερικές μέρες οι Θεσσαλονικείς αντικρίζουν ένα αηδιαστικό θέαμα. Δεκάδες ψόφια ποντίκια επιπλέουν στον Θερμαϊκό, ενώ τουρίστες και κάτοικοι αναγκάζονται να κάνουν τη βόλτα τους ανάμεσα στα νεκρά τρωκτικά στην παραλία Θεσσαλονίκης.

Τα παραπάνω ανατριχιαστικά, όμως, δεν φαίνεται να εμπόδισαν έναν νεαρό τουρίστα από την Εσθονία να βουτήξει στη θάλασσα για να δροσιστεί στον Θερμαϊκό, με αποτέλεσμα να καταλήξει να κολυμπά ανάμεσα σε νεκρά ποντίκια που επέπλεαν στα νερά.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Thestival.gr, ο νεαρός τουρίστας από την Εσθονία βούτηξε στη θάλασσα, στο ύψος του Λευκού Πύργου.

Ο νεαρός τουρίστας φαίνεται πως θέλησε να εκμεταλλευτεί τον καλό καιρό και βούτηξε στη θάλασσα, για να απολαύσει τις χαρές του ελληνικού καλοκαιριού.

Γι’ αυτό, δεν τον αποθάρρυναν ούτε τα νεκρά ποντίκια που επέπλεαν κατά δεκάδες στα νερά.

 

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το φαινόμενο με τα νεκρά ποντίκια στον Θερμαϊκό δεν είναι κάτι πρωτοφανές για τους Θεσσαλονικείς, μιας και έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν.

Αυτή τη φορά, από το Λιμάνι έως και τον Λευκό Πύργο, στην επιφάνεια του Θερμαϊκού επιπλέουν δεκάδες νεκρά ποντίκια τα οποία πνίγηκαν έπειτα από την κακοκαιρία που έπληξε τις τελευταίες ημέρες την πόλη και δημιούργησε τεράστιες καταστροφές και προβλήματα στην πόλη.

Πάντως, το να βουτά στη θάλασσα κάποιος και να κολυμπά δίπλα στα ψόφια τρωκτικά δεν είναι και το πιο σύνηθες και σίγουρα δεν το λες και πολύ καλό για την υγεία. Έστω κι αν το κολύμπι χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς ως μια θαυμάσια άσκηση που χαρίζει μακροζωία και ευεξία…

Πηγή:thetoc.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz