Connect with us

EDITOR

Αντώνης Κυριαζής: Το συμβούλιο λειτούργησε υποδειγματικά! (video)

Published

on

Κλήθηκε να ανταποκριθεί σε έναν δύσκολο ρόλο λόγω απλής αναλογικής αρχικά και μετέπειτα λόγω πανδημίας. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ Κορινθίων Αντώνης Κυριαζής η αλήθεια είναι πως μπήκε στο επίκεντρο των αναφορών πολλές φορές για την στάση και συμπεριφορά του στον τρόπο λειτουργίας του συμβουλίου είναι βέβαιο όμως πως κατόρθωσε να προεδρεύσει με τρόπο που ενδεχομένως άλλο πρόσωπο να μην μπορούσε αντιμετωπίζοντας ακόμα και με χιούμορ πολλές απο τις τοποθετήσεις που κατα καιρούς έγιναν εναντίον του.

Ο Πρόεδρος έδωσε διεξόδους σε συζητήσεις αρκετές φορές, άλλες στάθηκε η αιτία της έκρηξης του Αλέκου Πνευματικού ενώ υπήρξε ο Πρόεδρος που συχνά πυκνά “ξεχνούσε” την τοποθέτηση της δημοτικής συμβούλου του ΚΚΕ θεωρώντας την άρνηση δεδομένη!

Στο τέλος της ημέρας ο Πρόεδρος θεωρείται επιτυχημένος με τον Δήμαρχο Κορινθίων να τον ευχαριστεί στον απολογισμό της Δευτέρας για την παρουσία του και τον υποδειγματικό τρόπο λειτουργίας του συμβουλίου.

«Ευχαριστώ τον δήμαρχο, τους συνεργάτες μου και τους δημοτικούς συμβούλους για την μέχρι σήμερα παρουσία και συνεργασία τους, Προβλήματα που υπήρχαν στην διάρκεια του πρώτου χρόνου ξεπεράστηκαν, το διαπιστώνετε όλοι, υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με τις παρατάξεις του συμβουλίου. Στα σοβαρά θέματα υπάρχει σύμπνοια και πλειοψηφία κι αυτό είναι πολύ σημαντικό όπως καταλαβαίνετε για την πορεία του δήμου μας. Ευχαριστώ τους αντιδημάρχους και τους προέδρους των νομικών προσώπων και των σχολικών επιτροπών για την καθημερινή τους παρουσία και επίλυση των προβλημάτων των πολιτών» ανέφερε ο πρόεδρος του σώματος.»

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz