Connect with us

EDITOR

Δ.Σ Κορινθίων: Σύμβουλοι θέτουν ζητήματα στο…facebook και όχι στο συμβούλιο!

Published

on

Τις παρεμβάσεις έχει αρχίσει το τελευταίο διάστημα η δημοτική σύμβουλος κυρία Γεωργία Στριμμενοπούλου ένα γεγονός το οποίο καταγράφεται στα θετικά αφού οι εκλεγμένοι σύμβουλοι αυτό οφείλουν να κάνουν, να παρεμβαίνουν υπέρ των πολιτών, να αναζητούν λύσεις, να πιέζουν τους διοικούντες.

Η κυρία Στριμμενοπούλου έχει εκλεγεί με την παράταξη “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”. Πρόσφατα ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ένα πολύ σοβαρό ζήτημα για την περιοχή της Καλλιθέας. Ορθώς έκανε! Δυστυχώς όμως, το συγκεκριμένο ζήτημα τέθηκε μόνο στο facebook. Η δημοτική σύμβουλος παρ ότι χθες υπήρχε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου ΔΕΝ έθεσε το ζήτημα στο σώμα. Δεν ζήτησε απαντήσεις ούτε από το Δήμαρχο ούτε απο τον αρμόδιο αντιδήμαρχο.

Και αναρωτιέται ο πολίτης, το θέμα είναι μόνο να καταγγείλουμε και να καυτηριάσουμε ή να βρούμε και την λύση;  Το δημοτικό συμβούλιο είναι το ανώτατο όργανο του δήμου. Εκεί οφείλουν όλοι οι εκλεγμένοι να θέτουν ζητήματα και να ζητούν απαντήσεις. Βεβαίως και αν δημοσιοποιούν στο διαδίκτυο. Η καταγγελία απο μόνη της όμως ειδικά εάν είσαι εκλεγμένος σύμβουλος,  είναι απλά “πυροτέχνημα” εντυπώσεων και όχι βούληση για εύρεση ουσιαστικής λύσης

 

Η ανάρτηση της κ.Στριμμενοπούλου 

Καλλιθέα… Συνοικισμός Κορίνθου.
Όχι αγαπητοί συνδημότες μου.
Τα παιδιά σας δεν έχουν δικαίωμα να παίξουν σε ασφαλές και καθαρό χώρο!
Έτσι τουλάχιστον αποφασίζουν οι εκάστοτε δημοτικές αρχές.
Στο ίδιο “πνεύμα” και η τωρινή.
Δεν έχουν δικαιώματα τα παιδιά σας και σε σας, τους γονείς, επαφίονται όλες οι υποχρεώσεις των όποιων δικαιωμάτων τους!
Εσείς (πρέπει) να βρείτε χώρους αξιοπρεπείς… καθαρούς… ασφαλείς… και φυσικά τρόπους επίβλεψης για να μπορούν τα παιδιά σας να ψυχαγωγούνται με αξιοπρέπεια εν έτη 2021.
Δυστυχώς όμως για τα παιδιά, η δημοτική αρχή έχει άλλη γνώμη.
Έτσι λοιπόν και στον συνοικισμό Καλλιθέα… (αλήθεια τι ειρωνεία να έχει τέτοιο όνομα και τέτοιους απαράδεκτους δημόσιους χώρους) στην εν λόγω «παιδική χαρά» η μήπως να την πούμε «παιδική παγίδα;» θα βρείτε από χόρτα και σκουριασμένα σίδερα, μέχρι πετάμενα τζάμια που μάλλον για την δημοτική αρχή και τους αντίστοιχα υπευθύνους της, αποτελούν νέου είδους παιδικά παιχνίδια για αυτό και δεν απομακρύνονται!
Και φυσικά με την σπουδή και τα χρήματα των συνδημοτών μας θα βρείτε (ευτυχώς) και μερικούς κάδους απορριμμάτων, που οι ίδιοι μερίμνησαν την προμήθειά τους, λες και δεν πληρώνουν τις δημοτικές τους υποχρεώσεις για τις ανάλογες παροχές!
Αγαπητοί συνδημότες μου…
Σε ότι αφορά τα παιδιά και την ασφάλειά τους θα είμαι αμείλικτη και σκληρή απέναντι σε οτιδήποτε τα θίγει!
Ειδικά σε εποχές που η καθαριότητα και η ασφάλεια είναι το πρώτο ζητούμενο για τα παιδιά μας, όταν αυτά τα δυο συστατικά είναι απέναντι με τα όσα συμβαίνουν αυτή την στιγμή στον ευρύτερο υγειονομικό τομέα.
Και φυσικά ΠΑΝΤΑ στο πλευρό σας ως συγκάτοικος και μάνα, εκτός από την πολιτική μου ιδιότητα, για ότι σας απασχολεί και σας προβληματίζει!
Γεωργία Στριμενοπούλου [Πνοή Δημιουργίας]

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz