Connect with us

Ελλάδα

Ανοίγουν και τα Κέντρα Αισθητικής – Σήμερα οι ανακοινώσεις

Published

on

Ένα βήμα πιο κοντά στο να ανοίξουν είναι τα Κέντρα Αισθητικής βάσει των όσων δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως είπε θα γίνει σχετική ανακοίνωση για το θέμα κατά την σημερινή ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι το επιχείρημα που σε μεγάλο βαθμό τον έχει πείσει για το άνοιγμα του εν λόγω κλάδου είναι ότι και να μείνουν κλειστά, πολλές κυρίες θα κάνουν χρήση των υπηρεσιών αυτών στα σπίτια τους με παράνομο τρόπο.

Σήμερα υπενθυμίζεται ότι άνοιξαν τα κομμωτήρια και τα βιβλιοπωλεία τα οποία θα λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο και με αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Όπως αποτυπώνεται σε ρεπορτάζ του newsbomb.gr η κίνηση ειδικά στα κομμωτήρια είναι πολύ αυξημένη με τους πελάτες και τις πελάτισσες να κλείνουν ραντεβού μέχρι και για τις 7 Ιανουαρίου.

Η λειτουργία των κομμωτηρίων γίνεται αποκλειστικά με ραντεβού, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για το προσωπικό και τους πελάτες, ενώ πρέπει να υπάρχει απόσταση δύο μέτρων μεταξύ των θέσεων εργασίας.

Όσον αφορά τη μετακίνηση προς τα κομμωτήρια, οι πολίτες θα πρέπει να στέλνουν SMS στο 13033 δηλώνοντας τον κωδικό 2.

Για τα βιβλιοπωλεία

Για τα βιβλιοπωλεία, επιτρέπεται το λιανικό εμπόριο βιβλίων από εξειδικευμένα καταστήματα με κύριο ΚΑΔ 47.61 υπό τις εξής προϋποθέσεις.

α) Τέσσερα άτομα έως 100 τ.μ. και ένα (1) άτομο για κάθε 15 τ.μ. επιπλέον.

β) Έναρξη λειτουργίας τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020.

γ) Προαιρετικό (διευρυμένο) ωράριο λειτουργίας από τις 7 π.μ. έως τις 9 μ.μ.

δ) Δυνατότητα λειτουργίας τις Κυριακές 20 και 27 Δεκεμβρίου 2020.

Πηγή: newsbomb.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz