Connect with us

Ελλάδα

Ανοίγουν ελεύθερα mall και εμπορικά κέντρα

Published

on

Συνεχείς είναι οι ειδήσεις που βγαίνουν από τη πολύωρη τηλεδιάσκεψη των λοιμωξιολόγων. Ανοίγουν mall και εμπορικά κέντρα μετά τη θετική εισήγηση των λοιμωξιολόγων. Τα ψώνια στα mall και τα εμπορικά κέντρα θα είναι όπως και στα καταστήματα λιανικής, ελεύθερα και χωρίς ραντεβού.

Ανοίγουν από τη προσεχή Δευτέρα τα mall και τα εμπορικά κέντρα, ελεύθερα και χωρίς ραντεβού όπως ακριβώς και τα υπόλοιπα καταστήματα λιανικής. Εξαίρεση οι κόκκινες περιοχές, στις οποίες τα καταστήματα θα ανοίξουν μόνο με τη λειτουργία click away.

Τα καταστήματα όπως προείπαμε ανοίγουν από Δευτέρα με μοναδική προϋπόθεση το SMS στο 13033 με τον κωδικό 2. Θα υπάρχει ωστόσο χρονικός περιορισμός δύο ωρών για τα ψώνια των καταναλωτών. Μαζί με τα καταστήματα θα ανοίξουν και τα κομμωτήρια, μανικιούρ – πεντικιούρ και κέντρα αισθητικής.

Για την είσοδο στο κατάστηματα θα ισχύει ο περιορισμό ατόμων ανάλογα με τα τετραγωνικά του καταστήματος, θα τηρούνται αυστηρά υγειονομικά μέτρα, ενώ για να ψωνίσουν οι καταναλωτές θα πρέπει πρώτα να στείλουν SMS στο 13033 με τον κωδικό 2.

Επιπλέον, δόθηκε το πράσινο φως και για τις εκκλησίες όπου θα ξεκινήσουν λειτουργίες με κόσμο από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz