Connect with us

EDITOR

Ανέλαβε καθήκοντα ο Γιώργος Οικονόμου

Published

on

Επισήμως ανέλαβε τα καθήκοντα του σήμερα ως εντεταλμένος σύμβουλος της περιφέρειας Πελοποννήσου ο Γιώργος Οικονόμου, ωστόσο φρόντισε ο ίδιος να κάνει την παρουσία του αισθητή από την επομένη κιόλας της ανακοίνωσης του Περιφερειάρχη.

Ο Γιώργος Οικονόμου βρέθηκε στην δοξολογία για την 25η Μαρτίου στον Απόστολο Παύλο κάνοντας εμφανές πως πλέον και εκείνος εκπροσωπεί τον Περιφερειάρχη, στις εκδηλώσεις έδιναν ήδη το παρόν οι Αντιπεριφερειάρχες Γκιολής και Κόρκα.

Η επίσημη ωστόσο ανάληψη έγινε σήμερα στο γραφείο του Τάσου Γκιολή, του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας και παρουσία των θεματικών Λόρκα και Βυτινιώτη.

Ο Γιώργος Οικονόμου ανέβασε στην σελίδα του φωτογραφικό υλικό αλλά και μια πρώτη δήλωση: Σήμερα αποδέχθηκα και επίσημα τη θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου του Περιφερειάρχη σε εξειδικευμένα θέματα της Π.Ε. Κορινθίας και ανέλαβα τα καθήκοντά μου. Σε μία ιδιαίτερα παραγωγική και ενδιαφέρουσα συναντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Αναστάσιο Γκιολή και τους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες κ. Αθηνά Κόρκα και κ. Χάρη Βυτινιώτη, συζητήσαμε για την εξέλιξη των έργων που υλοποιούνται στην Κορινθία και την τεράστια προοπτική της περιφερειακής μας ενότητας στο πλαίσιο της ευρύτερης αναπτυξιακής πορείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα για την εμπιστοσύνη και την δυνατότητα να εργαστώ για την Κορινθία μας.

Στις φωτογραφίες θα μπορούσε κανείς να διακρίνει την “απόσταση” και όχι λόγω πανδημίας μεταξύ του νέου εντεταλμένου και του θεματικού Χάρη Βυτινιώτη , αρμοδιότητα του οποίου θα ήταν , πριν τη σφήνα Οικονόμου, τόσο το Αστεροσκοπείο Κρυονερίου όσο και το Διοικητήριο στην Ποσειδωνία.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz