Connect with us

EDITOR

Αλ.Πνευματικός: Συνήγορος ο Σταυρέλης του Νανόπουλου!

Published

on

Σε κάθε ευκαιρία ο πρώην Δήμαρχος Κορίνθου Αλέξανδρος Πνευματικός επιτίθεται στον πάλαι ποτέ σύντροφό του και πλέον επικεφαλής της παράταξης ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, Νίκο Σταυρέλη.

Αφορμή αυτή τη φορά ο συνέντευξη του κυρίου Σταυρέλη στο myradio και την εκπομπή του Θύμιου Τσαρμπού.

Ο πρώην Δήμαρχος σχολίασε κάτω από την ανάρτηση της συνέντευξης : ” Νάτος πάλι και ο συνήγορος του κ. Νανόπουλου στα δύσκολα. Πάλι δίπλα του. Το περίμενα. Περιμένω δύο μέρες να συμφωνήσει ο κ. Νανόπουλος με τον κ. Σταυρέλη, για να μην έχει κανείς άλλοθι ότι δεν ήξερα, δεν έμαθα, δεν ρώτησα !!! Όταν αναφέρει ο κ. Νανοπουλος τα ίδια που λέει ο κ. Σταυρέλης θα καταλάβουν όλοι στον Δήμο Κορινθίων γιατί οι κ.κ. Νανόπουλος , Σταυρέλης με τα εγκληματικά τους λάθη κατέστρεψαν την υδροδότηση του Δήμου Κορινθίων. Περιμένω.”

O πρώην Δήμαρχος καθίσταται σαφές σε κάθε αναφορά – έγκληση- επίθεση προς το Νίκο Σταυρέλη πως δεν έχει συμφιλιωθεί ακόμα και τώρα με την  ιδέα πως έχασε την δημαρχία από το “δεξί του χέρι” αν και ξεχνά πως πρώτος εκείνος αθέτησε την υπόσχεσή του απέναντι στο Νίκο Σταυρέλη περι απόσυρσης και δαχτυλιδιού διαδοχής.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz