Connect with us

Uncategorized

Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου – Οργάνωση εκδηλώσεων

Published

on

Τον κανονισμό λειτουργίας του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου (Α.Σ.Κ.) Λουτρακίου ενέκρινε ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Oι ενδιαφερόμενοι διοργάνωσης εκδηλώσεων, μεταξύ άλλων θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους τα εξής:

Ωράριο λειτουργίας

Το Α.Σ.Κ. θα λειτουργεί καθημερινά από τις 8.00 έως τις 14.00 και το ωράριο λειτουργίας του θα διαμορφώνεται ανάλογα με την διαθεσιμότητα και τις ανάγκες υλοποίησης των εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων όλων των ημερών της εβδομάδας και αργιών.

Τρόπος πληρωμής

Για την απλή διάθεση της αίθουσας, κατά την υπογραφή της σύμβασης καταβάλλεται το 30% του συνολικού κόστους χρήσης χώρου. Το υπόλοιπο χρηματικό ποσό εξοφλείται μία ημέρα πριν από την παραλαβή των χώρων.

Στην περίπτωση που το Α.Σ.Κ. αναλαμβάνει την οργάνωση του συνεδρίου ή της εκδήλωσης, κατά την υπογραφή της σύμβασης καταβάλλεται το 10% του συνολικού κόστους χρήσης χώρου.

Το 40% καταβάλλεται ένα μήνα πριν την έναρξη του συνεδρίου και το υπόλοιπο 50% με την παραλαβή των χώρων.

Κυλικείο

Ο Δήμος δύναται να μισθώνει τον χώρο που προορίζεται για αποκλειστική χρήση κυλικείου, κατόπιν προκήρυξης δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού, προς εξυπηρέτηση του κοινού και των κατά τη διάρκεια πάσης φύσεως εκδηλώσεων στο Α.Σ.Κ. Οι ώρες και ημέρες λειτουργίας του κυλικείου θα ακολουθούν το ωράριο λειτουργίας του Α.Σ.Κ., καθώς και κάθε προγραμματισμένης εκδήλωσης σε αυτό και πέραν του ωραρίου.

Βασικός Τιμοκατάλογος

-Εκμίσθωση της κεντρικής αίθουσας σε φορείς για πραγματοποίηση παραστάσεων με έκδοση εισιτηρίου: 20% επί των εισπράξεων για 0-150 θεατές ανά παράσταση και 15% επί των εισπράξεων για 151- 400 θεατές ανά παράσταση.

-Ελεύθερη εκμίσθωση της κεντρικής αίθουσας : 100 ευρώ ανά ώρα διάθεσής της.

-Ελεύθερη εκμίσθωση της μεγάλης αίθουσας 80 ατόμων, 30 ευρώ ανά ώρα διάθεσης.

-Ελεύθερη εκμίσθωση των μικρότερων αιθουσών 20 ευρώ ανά ώρα διάθεσης.

-Εκμίσθωση του ισογείου εκθεσιακού χώρου, χωρίς εισιτήριο εισόδου, 100 ευρώ ανά ημέρα διάθεσης.

-Εκμίσθωση του ισογείου εκθεσιακού χώρου, με εισιτήριο εισόδου, 20% επί των εισπράξεων.

-Κεντρική αίθουσα για πρόβες, σε συνδιοργάνωση (ποσοστού επί των εισιτηρίων): Δεν θα χρεώνεται έως 8 ώρες απασχόλησης της, πέραν δε των 8 ωρών θα κοστολογείται με 60 ευρώ ανά ώρα.

Πηγή: tornosnews.gr

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz