Connect with us

EDITOR

Αλήθεια κύριε Μελέτη;

Published

on

Αναρωτιέται ο πρώην αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Κορινθίων Χρήστος Μελέτης για την ευαισθησία που απουσιάζει στο θέμα της  χωματερής στο Χιλιομοδι. Κοινοποιεί δημοσίευμα αθηναϊκού site  το οποίο ασχολείται επισταμένως  μόνο με την Κόρινθο κ μόνο με το συγκεκριμένο θέμα, κ αναρωτιέται για την ευαισθησία.  Ο τίτλος του άρθρου μιλά για συνεχή βιασμό του περιβάλλοντος. Το ζήτημα είναι για ποια ευαισθησία ομιλεί ο κ.Μελετης. Του τωρινού η του προηγούμενου Δημάρχου; Η μήπως την δική του;

 Δημόσια παραδέχτηκε προ ολίγων ημερών ο πρώην Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός πως ήταν εκείνος που απέτρεψε ως δημοτική αρχή το κλείσιμο κ την αποκατάσταση του εν λόγω ΧΑΔΑ . Δεν το άκουσε αυτό ο κ.Μελέτης; Δεν έχει ευθύνες ο κ.Μελέτης; Εκεί δεν πήγαινε τα απορρίμματα του δήμου ο κ Μελέτης ως αρμόδιος αντιδήμαρχος καθαριότητας δήμου Κορινθίων για να μην πνίγει η πόλη στα σκουπίδια;  Κ τότε βιασμός ήταν! Και σώφρων θα ήταν να σιωπούν όσοι, όχι μόνο τον προκάλεσαν αλλά εμπόδισαν κ την παύση του.  Ο επικεφαλής του συνδυασμού ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ και Δήμαρχος Κορινθίων τότε  το παραδέχτηκε.  «Αποτρέψαμε το κλείσιμο και την αποκατάσταση του ΧΑΔΑ».

 Δεν είχε συναινέσει σε αυτό ο τότε αντιδήμαρχος  καθαριότητας;

Ο σεβασμός προς τους πολίτες κυρίως όταν έχεις ευθύνη για όσα σήμερα συμβαίνουν στον ΧΑΔΑ Χιλιομοδίου είναι το λιγότερο που μπορείς να πράξεις. Κυρίως δε όταν στο αρμόδιο όργανο, το δημοτικό συμβούλιο ουδέποτε σχεδόν 2 χρόνια τώρα δεν έχεις θέσει τέτοιο ζήτημα.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz