Connect with us

EDITOR

Αλέξανδρος Πνευματικός: Εμείς σταματήσαμε την αποκατάσταση του ΧΑΔΑ Χιλιομοδίου 

Published

on

Είναι κάποια πράγματα που ΔΕΝ λέγονται! Παρ ότι αποτελούν “κοινό μυστικό” η όποια επίσημη καταγραφή τους δίνει μια νέα διάσταση και οδηγεί σε συνέπειες παντός είδους.  Μια τέτοια περίπτωση είναι η δημόσια αναφορά του πρώην Δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού για τον ΧΑΔΑ Χιλιομοδίου αφορμή της τελευταίας εστίας που ξέσπασε εκεί και βεβαίως της ανακοίνωσης του δήμου περί “μελέτης αποκατάστασης που υπήρχε αλλά η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν είχε αξιοποιήσει”

Υπερασπιζόμενος τον εαυτό του ο πρώην Δήμαρχος έσπευσε λίγα λεπτά μετά από την δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης να απαντήσει στα social media, αφήνοντας την απάντηση του αυτή ως σχόλιο κάτω απο την ανάρτηση του Δήμου. Ποια ήταν η υπεράσπιση; 

Το “κοινό μυστικό” που όλοι γνώριζαν αλλά ουδέποτε έπρεπε να ειπωθεί! 

“δεν γνώριζαν ούτε σήμερα φροντίζουν να μάθουν, ότι η Περιφέρεια είχε αναλάβει την αποκατάσταση όλων των ΧΑΔΑ της Πελοποννήσου με κρατική χρηματοδότηση και όχι με χρήματα του Δήμου μας και ότι εμείς δεν επιτρέψαμε την αποκατάσταση γράφει ο Αλέξανδρος Πνευματικός θεωρώντας πως έτσι “εκθέτει” τη σημερινή δημοτική αρχή! Πως αποδεικνύει την άγνοια της! Πως πιστοποιεί την απειρία της!

Στην ουσία όμως παραδέχεται πως είναι εκείνος που ως Δήμαρχος ΕΠΕΛΕΞΕ η υγειονομική βόμβα που οι κάτοικοι έχουν στην περιοχή τους, η βόμβα για την οποίαν διαμαρτύρονται κάτοικοι αλλά και δικοί του σύμβουλοι, ο τοπικός σύμβουλος κ.Λούκος μιλά για “κατρακύλα”, ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ!  Βέβαια, εντός παρενθέσεως αιτιολογεί την απόφαση αποτροπής της αποκατάστασης λέγοντας πως εξαιτίας αυτής υπάρχει σήμερα ο χώρος απόθεσης και ο δήμος είναι καθαρός ΟΜΩΣ, αυτές είναι οι ενέργειες που όφειλε να κάνει ως δήμαρχος; 

Κόντρα σε ευρωπαϊκές οδηγίες; 

Κόντρα σε περιβαλλοντικές επιπτώσεις; 

Κόντρα στον κίνδυνο για την δημόσια υγεία; 

Μιλούν οι δικοί του σύμβουλοι σήμερα για καπνό επικίνδυνο! Για επιβάρυνση της υγείας και των καλλιεργειών!  ΤΟΤΕ;  Τότε δεν υπήρχαν οι κίνδυνοι; Και αν ναι, ποια η δική τους στάση στην απόφαση αυτή του Δημάρχου; Είπαν όχι; Υπερασπίστηκαν τον τόπο τους; Την υγεία τους; Εκ του αποτελέσματος ΟΧΙ. Σήμερα, ως αντιπολίτευση το πράττουν επιδεικνύοντας ευαισθησία επιλεκτική αν μη τι άλλο

Ο Αλέξανδρος Πνευματικός , στην ζέση του να “την πει” στη δημοτική αρχή έβγαλε τον εαυτό του και τους συμβούλους του στην σέντρα! 

Θυμηθείτε στις συνεδριάσεις των τοπικών συμβουλίων τις δηλώσεις!  Θυμηθείτε τις κορώνες για την υγεία των πολιτών!  Θυμηθείτε την επιλεκτική ευαισθησία! 

Ήταν ΑΠΟΦΑΣΗ τότε του Δημάρχου Κορινθίων η χωματερή να μην αποκατασταθεί από την περιφέρεια για να συνεχίσει να δέχεται τα απορρίμματα του δήμου! Για να μην μετατραπεί ο δήμος σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο! “Θυσιάστηκε” το Χιλιομόδι τότε στο βωμό του δήμου συνολικά! 

Καλώς έπραξε ο δήμαρχος θα πει κάποιος!  Το μη χείρον βέλτιστο! 

Είναι συνάμα όμως προκλητικό οι άνθρωποι που στήριξαν αυτήν την απόφαση του δημάρχου ΤΟΤΕ, οι άνθρωποι που ήταν τοπικοί σύμβουλοι και κάτοικοι της περιοχής, οι άνθρωποι που και σήμερα είναι τοπικοί σύμβουλοι και κάτοικοι της περιοχής “να δείχνουν με το δάχτυλο”. Ειδικά μετά την αποκάλυψη απο πλευράς Αλέκου Πνευματικού!

Πάνω στις στάχτες δεν γίνεται πολιτική! Πάνω στα σκουπίδια, πάνω στην υγεία του κόσμου και την προστασία του περιβάλλοντος ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Δίκιο έχει ο πρώην δήμαρχος.  Η σιωπή είναι χρυσός.  Η σιωπή όλων πια! 

Οι πολίτες περιμένουν να δουν το κλείσιμο και την αποκατάσταση. Να δουν την διαχείριση των απορριμμάτων. Να δουν βελτίωση στην ποιότητα ζωής τους. Να δουν και σύνεση εκ των αρχόντων!  Διότι αν αυτή δεν υπάρχει επάνω στην “κοκορομαχία” πολλές αλήθειες θα ειπωθούν, πολλές αποκαλύψεις θα γίνουν! 

 

 

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz