Connect with us

EDITOR

Αλέκος Πνευματικός! στο MyRadio Δεν αφήνω το δήμο σε μια παράταξη ανεμομαζώματα – διαολοσκορπίσματα!

Published

on

 

«Έχω ιστορική διαδρομή 30 ετών και ήμουν πάντα τίμιος! Όταν θίγομαι έτσι θα αντιδρώ!» Ο Αλέξανδρος Πνευματικός, πιο ξεκάθαρος από ποτέ μίλησε στο Myradio και στην εκπομπή του Θύμιου Τσαρμπού νωρίτερα θέτοντας κόκκινες γραμμές και αποκαλύπτοντας την αιτία όλων όσων συνέβησαν χθες και για τα οποία ο ίδιος στοχοποιείται!

«30 χρόνια υπηρετώ τον δήμο Κορινθίων και έχω αποδείξει ότι θέλω το καλό του. Είμαι 100% αυτοδιοικητικός! Ψηφίζω τα θετικά, καταψηφίζω τα αρνητικά. Δεν λειτουργώ με προεκλογικές σκοπιμότητες και δεν θα επιτρέψω να πάρει τις τύχες του δήμου στα χέρια της μια παράταξη ανεμοναζώματα – διαολοσκορπίσματα!»

 

Ο πρώην δήμαρχος αναφέρθηκε στο περιστατικό και σε όσα πυροδότησαν την αντίδραση του. «Ρωτούσα τον κ,Πούρο ποιος είπε πως θα έφτιαχνα τα γήπεδα για να τα δώσω σε επιχειρηματία και δεν απαντούσε. Ρωτούσα τον Χρήστο το Γρίσπο που βρισκόταν στην αίθουσα και τον ξέρω 50 χρόνια και δεν απαντούσε. Συνομιλούσα, ναι με ένταση, με ανθρώπους που τους ξέρω αλλα όχι με τάση βιαιοπραγίας! Και ξαφνικά έρχονται από πίσω μου ο Αντρέας ο Πούλος και ο Παπαδημητρίου να με κρατήσουν. Γιατί; Κρατάς κάποιον όταν είναι έτοιμος να βιαοπραγήσει. Δεν είχα τέτοια πρόθεση. Μιλούσα με ένταση ναι γιατί δεν επιτρέπω σε κανέναν να με θίγει με αυτόν τον τρόπο. Έχω πολεμηθεί αλλά συνεχίζουν να επιχειρούν να με κοντύνουν! Με βρωμιές! Παρέλαβα ένα δήμο χρεωμένο και τον παρέδωσα έυρωστο. Και είμαι περήφανος γι αυτό! Κανείς δεν μπορεί να με προσβάλει έτσι»!

 

Ο Αλέξανδρος Πνευματικός εντόπισε την αιτία των γεγονότων στην ενόχληση της παράταξης του Νίκου Σταυρέλη για την αναφορά του σε προηγούμενη συνεδρίαση περι υποψηφίου της ΠΝΟΗΣ μέλους του τάγματος της Χρυσής Αυγής. «Τους έχουν ενοχλήσει οι αναφορές στο προηγούμενο ΔΣ για την στελέχωση του συνδυασμού του κ Σταυρέλη ,για κάποιον που ήταν ταγματασφαλίτης όχι μέλος σε κόμμα που είναι δημοκρατικό δικαίωμα αλλά μέλος σε τάγμα !Στεγάζει ο κ.Σταυρέλης πρόσωπο που ήταν στα τάγματα εφόδου. Σ αυτούς που με χτυπήσανε στις 28 ιουνίου 2013και έχουν καταδικαστεί για βιαιοπραγία

Στεγάζεται στο ψηφοδέλτιο Σταυρέλη όπως και άλλα λουλούδια. Τους έχει ενοχλήσει, αλλά εγώ έχω μάθει να λέω αλήθεια και είμαι αυτοδιοικητικός 100%, χαιρετίζω τα θετικά, αγαπώ το δήμο και τα έχω δώσει όλα, και την ψυχή μου! Και δεν θ αφήσω σε κανέναν συνδυασμό ανεμομαζώματα διαολοσκορπίσματα να πάρει τις τύχες αυτού του δήμου . Είναι επικίνδυνοι αν αναλάβουν γιατί τους δένει ένα όνειρο! Πώς να εκδικηθούν το Νανόπουλο»!

 

Οι αποκαλύψεις του Αλέξανδρου Πνευματικού δεν θα πρέπει να μείνουν αναπάντητες. Γιατί τα χθεσινά επεισόδια είναι το αποτέλεσμα, θα πρέπει να βρεθούν οι αιτίες. Και κυρίως; Να μετρηθούν οι συμπεριφορές, όλων!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz