Connect with us

Επικαιρότητα

Αδιόρθωτοι: Ο κοροναϊός δεν εμπόδισε τους Αθηναίους να βγουν πάλι για βόλτα στην παραλία

Published

on

Αν και ο κόσμος ήταν μειωμένος σε σχέση με το Σάββατο και οι ακτίνες του ηλίου έδωσαν τη θέση τους στα σύννεφα το μεσημέρι, αρκετοί ήταν αυτοί που αψήφησαν την οδηγία για να μείνουμε σπίτι και απόλαυσαν μία βόλτα στην παραλιακή.

Δεν φαίνεται να βάζουν μυαλό οι Αθηναίοι, οι οποίοι για άλλη μία μέρα αψήφησαν τις οδηγίες και τις απαγορεύσεις της κυβέρνησης και των επιστημόνων και βγήκαν για… περατζάδα στην παραλία.


Η Σαββατιάτικη εξόρμηση μεγάλου μέρους των κατοίκων του λεκανοπεδίου στις παραλίες ανάγκασε την κυβέρνηση να κλείσει τις οργανωμένες παραλίες και τα χιονοδρομικά κέντρα.

Αυτό βέβαια δεν πτόησε πολλούς από το να απολαύσουν μία κυριακάτικη βόλτα στο Παλαιό Φάληρο, την παραλία του και τη Μαρίνα Φλοίσβου.

Αν και ο κόσμος ήταν μειωμένος σε σχέση με το Σάββατο και οι ακτίνες του ηλίου έδωσαν τη θέση τους στα σύννεφα το μεσημέρι, αρκετοί ήταν αυτοί που αψήφησαν την οδηγία για να μείνουμε σπίτι.


Στη Μαρίνα Φλοίσβου όλα τα πεζούλια στην προκυμαία ήταν πιασμένα.

Πάντως, αισιοδοξία – αλλά και προβληματισμό – ότι αρκετοί συμπολίτες μας περίμεναν υπομονετικά για να δώσουν εθελοντικά αίμα σε ένα ειδικό όχημα. Από την άλλη, όπως βλέπετε, τα άτομα στην ουρά ήταν κοντά το ένα στο άλλο…

Πηγή:in.gr



Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz