Connect with us

Αθλητισμός

Αδελφοποιούνται ΠΑΣ Κόρινθος και Ελλάς Βέλου

Published

on

Σε αδελφοποίηση προχώρησαν δύο ποδοσφαιρικά σωματεία της Κορινθίας, ο ΠΑΣ Κόρινθος και η Ελλάς Βέλου. Η αδελφοποίηση δεν συνιστά συνένωση των σωματείων που διατηρούν τον ανεξάρτητο χαρακτήρα τους, αλλά κοινές προσπάθειες σε μία σειρά από δράσεις. Ειδικότερα, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. του ΠΑΣ Κόρινθος αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

1) Εισέρχεται ως μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΣ Κόρινθος ο κ. Γιώργος Τριαντάφυλλος ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή όλων των ποδοσφαιρικών βαθμίδων του ΠΑΣ Κόρινθος, τόσο της πρώτης ομάδας όσο και των τμημάτων υποδομής.

2) Ο ΠΑΣ Κόρινθος αδελφοποιείται σε όλα τα επίπεδα με το ιστορικό σωματείο “Ελλάς Βέλου”.

3) Η άριστα οργανωμένη ομάδα Κ16 της Ελλάδας Βέλου θα αγωνίζεται και επίσημα πλέον με τα χρώματα του ΠΑΣ Κόρινθος.

4) Σε συνέχεια της πρόσφατης συνάντησης του Δ.Σ. της ομάδας με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Κορινθίων Νίκο Σταυρέλη κι αφού εξασφαλίστηκε ότι θα παραχωρηθούν όλες οι απαραίτητες γηπεδικές εγκαταστάσεις, θα ξεκινήσει η λειτουργία των μικρότερων ηλικιακά τμημάτων υποδομής, τις οποίες θα οργανώσει ο κ. Τριαντάφυλλος.

5) Ως έδρα της ομάδας, εκτός του ΔΑΚ Κορίνθου και του υπό ανακαίνιση ιστορικού γηπέδου του Συνοικισμού, ορίζεται και το ιδιαίτερα επιμελημένο Δημοτικό Στάδιο Βέλου.

Ευχόμαστε στον κ.Γιώργο Τριαντάφυλλο καλή επιτυχία στο έργο του και είμαστε σίγουροι ότι με τις γνώσεις και την εμπειρία του θα προσφέρει τα μέγιστα στον ΠΑΣ”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣ Κόρινθος.

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz