Connect with us

Ελλάδα

Αίτηση υπαγωγής στα άρθρα 106β και 106δ του Πτωχευτικού Κώδικα κατέθεσε η Folli Follie

Published

on

Κατατέθηκε σήμερα στο Πτωχευτικό Δικαστήριο η αίτηση της Folli Follie για υπαγωγή στη διαδικασίας εξυγίανσης σύμφωνα με τα άρθρα 106β και 106δ του Πτωχευτικού Κώδικα. H συζήτηση επί του αιτήματος θα γίνει το Φεβρουάριο.

Να σημειωθεί πως είχε προηγηθεί το «πράσινο φως» στο σχέδιο αναδιάρθρωσης της Folli Follie από τις γενικές συνελεύσεις των ομολογιούχων πιστωτών της εταιρείας.

Οι ομολογιούχοι -κάτοχοι των Eurobands και Swissbonds της εταιρείας ενέκριναν προ δύο εβδομάδων τους προτεινόμενους όρους της συμφωνίας εξυγίανσης της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται πως η συμφωνία που ολοκληρώθηκε με σύμβουλο τη Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ, Δικηγορική Εταιρεία Weil και Δικηγορική Εταιρεία Σοφός & Συνεργάτες, προβλέπει πως οι πιστωτές εξασφαλίζουν περιουσιακά στοιχεία της FFG μέσω της εταιρείας AssetCo και το 90% της OpsCo, της εταιρείας που θα αποτελέσει τη συνέχεια της Folli Follie.

Η OpsCo θα προχωρήσει στην έκδοση ομολογιών ύψους 60 εκατ. ευρώ και διάρκειας 5+2 ετών που θα αποκτηθούν από τους πιστωτές. Οι ομολογιούχοι (Eurobands, Swissbonds και Schuldschein) έναντι των απαιτήσεών τους θα λάβουν τις ομολογίες συνολικού ύψους 60 εκατ. ευρώ που θα εκδώσει η OpsCo, το 100% των μετοχών της AssetsCo και το 90% των μετοχών της OpsCo.

Συνολικά, στον έλεγχο τους θα βρίσκεται το 100% της AssetsCo και το 90% της OpsCo (μέσω της AssetsCo).

Πηγή: newsbomb.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz