Connect with us

EDITOR

Ήξερε η Στριμενοπούλου;

Published

on

Πολύς θόρυβος για το ποστάρισμα της Γεωργίας Στριμενοπούλου για το αλσάκι στο συνοικισμό και την απουσία ενεργειών αποκατάστασης και καθαρισμού.

Έσπευσε ο Αντιπρόεδρος του κέντρου κοινωνικής πολιτικής να της επισημάνει πως το αλσάκι είναι του κέντρου και όχι του δήμου και πως ως μέλος του ΔΣ του κέντρου η ίδια θα έπρεπε να γνωρίζει πως έχει προγραμματιστεί ο καθαρισμός του.

Η ίδια η δημοτική σύμβουλος της ΠΝΟΗΣ απαντώντας κατά εξαίρεση σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση της ( η ίδια επισημαίνει πώς δεν συνηθίζει να απαντά αν και αναρωτιέται κανείς γιατί το πράττει σε χρήστη που χρησιμοποιεί ψεύτικο προφίλ, σβήνοντας έπειτα αυτό το σχόλιο) , ανέφερε πως το θέμα έχει τεθεί αρμοδίως.
Αρμοδίως λοιπόν, προφανώς, η κ Στριμενοπούλου είχε ενημερωθεί πως η παρέμβαση θα γινόταν σήμερα, όπως και έγινε.
Τους λόγους που επέλεξε να το αναρτήσει μια ημέρα πριν τους γνωρίζει μόνο η ίδια.
Πάντως καταγράφεται δημοσίευμα το οποίο ουσιαστικά της αποδίδει τα κατόπιν ενεργειών μου αναφέροντας με σαφήνεια πως μόνο η κατακραυγή κινητοποιεί τις υπηρεσιες του δήμου.

Είναι όμως έτσι; Διότι φαίνεται πως η κ.Στριμενοπούλου γνώριζε τον προγραμματισμό και λειτούργησε με τη γνώση αυτή δεδομένη.
Στόχος ήταν να εκτεθεί η δημοτική αρχή ή οι υπηρεσίες του δήμου;

Διότι αν ισχύει το δεύτερο, αυτές τις υπηρεσίες θα έχει και ο κ.Σταυρέλης αν εκλεγεί αλλά και η ίδια αν λάβει χαρτοφυλάκιο Αντιδημάρχου, χαρτοφυλάκιο που είχε διεκδικήσει, έλεγαν οι φήμες, από αυτήν την θητεία όταν η ΠΝΟΗ έδωσε Αντιδήμαρχο τον Γιάννη Καρασσββα και ουσιαστικά την στήριξη της στην αρχή Νανοπούλου.

Πολύς ο θόρυβος…. μεγάλο και το μπλέξιμο!

Το άλσος πάντως αποκαταστάθηκε και για τους πολίτες αυτό μόνο έχει σημασία.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz