Connect with us

Επικαιρότητα

“Έψαχνα κωδικό να ανάψω κερί στον τάφο του πατέρα μου” – “Φωτιά” η Έλενα Ακρίτα για τους επώνυμους στο Ντουμπάι

Published

on

Σάλο έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες και τα βίντεο των Ελλήνων σελέμπριτι, και όχι μόνο, από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στο Ντουμπάι.

Οι αντιδράσεις στα social media ήταν το λιγότερο καυστικές και επικριτικές, αφού η χώρα διανύει κρίσιμη και δύσκολη περίοδο, με lockdown, κορονοϊό και οικονομική αβεβαιότητα και την ίδια ώρα κάποιοι επώνυμοι προκαλούν με τις “ελεύθερες” διακοπές τους στα Εμιράτα.

Μια τέτοια αντίδραση ήταν και της Έλενας Ακρίτα, η οποία ζήτησε 14ημερη καραντίνα για όσους επιστρέψουν από το Ντουμπάι. Μάλιστα, στην ανάρτησή της συγκρίνει τους επώνυμους με τον εαυτό της, αλλά και όλους τους υπόλοιπους, που ψάχναμε κωδικούς στο 13033 για να βγούμε από το σπίτι μας. Όταν άλλοι ταξίδεψαν μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου για ρεβεγιόν…

“Όποιος ξεφαντωσε στο Ντουμπάϊ να μπει 14 μέρες καραντίνα. Που έψαχνα το βλήμα με ποιον κωδικό να ανάψω ένα κερί στον τάφο του πατέρα μου”, έγραψε η Έλενα Ακρίτα.

Όποιος ξεφαντωσε στο Ντουμπάϊ να μπει 14 μέρες καραντίνα. Που έψαχνα το βλήμα με ποιον κωδικό να ανάψω ένα κερί στον τάφο του πατέρα μου.

Πηγή:thetoc.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz