Connect with us

EDITOR

Έχεις μετρήσεις Αλέκο ή απλά αγοράζεις εμφιαλωμένο;

Published

on

Δεν σταματά από το πρωί να αναρτά και να δίνει συνεντεύξεις. Μοιάζει να επιχαίρει για την δεινή εξέλιξη λόγω της ανομβρίας στο ζήτημα της υδροδότησης και πασχίζει να αποκομίσει…πολιτικά οφέλη (;)

«Αγόρασα εμφιαλωμένο νερό μετά από 12 χρόνια» είπε σε ραδιοφωνικό αέρα ο πρώην Δήμαρχος επιχειρώντας να εκμεταλλευτεί την ανησυχία των πολιτών η οποία υπάρχει μετά τις ανακοινώσεις του Σαββάτου για το νερό, κυρίως για την εξέλιξη της υπόθεσης εάν η ανομβρία συνεχιστεί.

Σε κάθε περίπτωση όμως και επειδή ΟΛΟΙ θα πρέπει να μιλούν με στοιχεία, ειδικά εάν είναι αιρετοί που είχαν και επιθυμούν να ξαναέχουν την τύχη του τόπου στα χέρια τους.

 

Οι επίσημες εργαστηριακές μελέτες δείχνουν πως το νερό της Κορίνθου είναι ΚΑΘΑΡΟ και ΠΟΣΙΜΟ! Για το αντίθετο θα πείσουν ΜΟΝΟ ανάλογες μετρήσεις και ΌΧΙ  αχαρακτήριστες  και ενδεχομένως επικίνδυνες για αιρετό δημόσιες δηλώσεις “αγόρασα εμφιαλωμένο μετά από 12 χρόνια”. Οι πολίτες αυτού του τόπου, και κάθε τόπου, αξίζουν ΣΕΒΑΣΜΟ. Σε οποιοδήποτε ζήτημα. Ειδικά όμως σε αυτό!

Η προεκλογική σκοπιμότητα θα έπρεπε να έχει όριο. Ο πολιτικός λόγος θα έπρεπε να έχει όρια. Κι αφού δεν έχουν στον τόπο μας, ας τα βάλουμε εμείς οι πολίτες. Δεν δικαιολογούνται όλα στην “πολιτική”

 

Αν ο πρώην Δήμαρχος έχει μετρήσεις που αποδεικνύουν πως το νερό δεν είναι κατάλληλο για πόση να τις παρουσιάσει. Το οφείλει! Αν όχι, οι δηλώσεις  τύπου «αγόρασα εμφιαλωμένο» δεν προσδίδουν παρά πανικό στον ίδιο και προσπάθεια εκμετάλλευσης της αγωνίας του κόσμου στο ευαίσθητο ζήτημα του νερού. Έτσι πράττει ένας αιρετός που θέλει να είναι ο «πρώτος πολίτης»;

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz