Connect with us

Επικαιρότητα

Έφτασε στο γηροκομείο ο Τσιόδρας – Δεκάδες κρούσματα μεταφέρονται στο νοσοκομείο

Published

on

Στον οίκο ευγηρίας όπου εντοπίστηκαν σήμερα δεκάδες κρούσματα, έφτασε εκτάκτως πριν από λίγα λεπτά ο Σωτήρης Τσιόδρας, μαζί με τον Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, επτά από τους ηλικιωμένους που διαγνώσθηκαν θετικοί, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο “Παπανικολάου”. Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση από το νοσοκομείο, οι επτά ηλικιωμένοι ήρθαν διαγνωσμένοι θετικοί για κορονοϊό στην εφημερία Covid του νοσοκομείου και η υγεία τους είναι ήδη επιβαρυμένη και από άλλα θέματα.

Στο μεταξύ, ασθενοφόρα συνεχίζουν να παραλαμβάνουν ασθενείς απo τον οίκο ευγηρίας, οι οποίοι μεταβαίνουν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου θα νοσηλευτούν σε ειδικούς θαλάμους αρνητικής πίεσης.

Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση ως προς τον αριθμό, καθώς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η διαδικασία των διαγνωστικών τεστ, τόσο στους εργαζόμενους όσο και στους ηλικιωμένους.

Στον οίκο ευγηρίας βρίσκονται πάνω από 100 άτομα, συμπεριλαμβανομένων και των εργαζομένων και όλοι όσοι εντοπίστηκαν θετικοί στον κορονοϊό έχουν απομονωθεί και μεταφέρονται.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται από τον ΕΟΔΥ η ιχνηλάτηση των επαφών ακόμα εκατό ανθρώπων που ήρθαν σε επαφή με τους ηλικιωμένους.

 

Πηγή:madata.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz