Connect with us

Ελλάδα

Έρχεται σούπερ μάρκετ που θα θυμίζει LIDL – Πού θα ανοίξουν τα πρώτα καταστήματα

Published

on

Η ρωσική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Mere έρχεται στην Ελλάδα και ανοίγει τα πρώτα της καταστήματα.

Πρόκειται για την τρίτη μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στη Ρωσία με πάνω από 1.500 καταστήματα discount, ενώ έχει ήδη επεκταθεί και σε αρκετές άλλες χώρες (Γερμανία, Πολωνία, Ρουμανία, Λετονία, Λιθουανία, Εσθονία, Κίνα κ.α.) Πρόσφατα αποφάσισε την επέκταση της στη Σερβία και όπως ανέφερε ο επόμενος στόχος της είναι η ελληνική αγορά. «Η Svetofor (σ.σ. όπως είναι το όνομα της στη Ρωσία) επεκτείνεται με αυτοπεποίθηση σε Ελλάδα, Πορτογαλία, Γαλλία, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες» αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Η αλυσίδα που δραστηριοποιείται σχεδόν στο σύνολο της με προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας και όχι επώνυμα, για αυτό και θυμίζει σε μεγάλο βαθμό την Lidl στα πρώτα χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα. Ήδη αναζητά χώρους για τα καταστήματα της σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας με πληθυσμό πάνω από 25.000 κατοίκους και σε πυκνοκατοικημένες περιοχές καθώς και Έλληνες προμηθευτές.

Πού θα ανοίξει τα πρώτα καταστήματα

Τα στελέχη της εταιρείας φαίνεται πως έχουν βρει τα ιδανικά ακίνητα όπου αναμένεται να ανοίξουν τα πρώτα καταστήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα σούπερ μάρκετ της εταιρείας αναμένεται να ανοίξουν σε Αθήνα, Τρίπολη και Λάρισα.

πηγή: dikaiologitika.gr

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz