Connect with us

EDITOR

Έρχεται ο Μυταράκης στην Κόρινθο – Τι θα ανακοινώσει για τη δομή μεταναστών;

Published

on

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μυταράκης αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Κόρινθο. Ο Υπουργός θα προβεί σε ανακοινώσεις που αφορούν τη δομή μεταναστών μια “πληγή” που άνοιξε για την Κόρινθο εν μια νυκτί προ 10ετίας και όχι μόνο παρέμεινε αλλα επεκτάθηκε κιόλας.

“Οι ανακοινώσεις θα είναι καλές” διευκρίνισε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος κατά την χθεσινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα μέσα και στην διάρκεια της οποίας αποκάλυψε πως αναμένει στο γραφείο του τον Υπουργό τις επόμενες ημέρες.

Εμείς να θυμίσουμε πως αυτή επίσκεψη έρχεται αμέσως μετά την αυτοψία που πραγματοποίησε κλιμάκιο του ιδίου Υπουργείο, το mypressnet είχε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ γράψει την είδηση, στο χώρο των ΚΕΥΑ, έναν χώρο του ΕΘνικής Άμυνας εγκαταλελειμμένο που παλαιότερα είχε προταθεί για campus ωστόσο παραμένει ακόμα και σήμερα “χωματερή”.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κλιμάκιο του Μετανάστευσης στα ΚΕΥΑ

Οι πληροφορίες του mypressnet αναφέρουν πως οι συζητήσεις για την μεταφορά της δομής στον συγκεκριμένο χώρο όχι μόνο είναι προχωρημένες αλλά έχουν λάβει και το “πράσινο φως”.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz