Connect with us

EDITOR

Έρχεται η ώρα των…προέδρων

Published

on

Και εκτός από το φθινόπωρο, ο Οκτώβρης φέρνει και τις τελευταίες αλλαγές. Εκεί στην Κολιάτσου και στα πέριξ κάποιοι ακόμα κάθονται σε κάρβουνα αναμμένα αφού ο Βασίλης Νανόπουλος…δεν έχει τελειώσει!

Οι αλλαγές που ανακοινώθηκαν στα μέσα Σεπτεμβρίου δεν ήταν οι τελευταίες. Τα Νομικά πρόσωπα λαμβάνουν σε λίγες ημέρες σειρά και…το ρεπορτάζ μιλά για συναντήσεις, επαφές αλλά και ζύγισμα σε κέρδη και ζημίες.

Στο Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής η αλλαγή θεωρείται δεδομένη. Ο αποσχισθείς και διαμαρτυρόμενος Πρόεδρος Σωτήρης Παπαδημητρίου θα αντικατασταθεί. Ο ίδιος δεν παραιτήθηκε ποτέ παρά τον διαχωρισμό της θέσης του από την παράταξη του Δημάρχου (αν και όχι επίσημα). Ο δε Δήμαρχος και εκείνος ουδέποτε τον απομάκρυνε. Και οι δυο, θα είχαν τους λόγους τους. Η λήξη της θητείας έρχεται να λύσει τον «Γόρδιο δεσμό», ωστόσο το «αναίμακτον» του διαζυγίου θα φανεί στην πορεία.

Στο Κέντρο Πολιτισμού και Αθλητισμού καταγράφεται θρίλερ. Θα μείνει ή θα φύγει ο Θέμης; Ο ίδιος έχει από καιρό εκφράσει – και δημοσίως- την επιθυμία να μεταπηδήσει στην αντιδημαρχία του Πολιτισμού. Αυτή η θέση όμως έχει ήδη δοθεί στο Σπύρο Ζαχαριά με την ανανέωση μάλιστα να είναι πρόσφατη. Ο Θέμης δηλώνει – και πάλι δημοσίως- δυσαρεστημένος. Θα ισορροπήσει την κατάσταση ο Δήμαρχος διατηρώντας τον στο ΚΕΠΑΠ ή θα δούμε «γένεση» νέας αντιδημαρχίας για τα μάτια της εκλογικής δύναμης του ανδρός;

Στην ΔΑΕΚ τα πράγματα χαρακτηρίζονται «ήσυχα» αν και ο θυμόσοφος λαός ορθώς έχει καταγράψει πως εκ της γαλήνης προκύπτει η τρικυμία και μάλιστα όταν αυτή είναι εκκωφαντική.

Στην ΔΕΥΑΚ αλλαγές δεν αναμένονται. Ο Δήμαρχος δεν έχει δείξει διάθεση να παραχωρήσει την Προεδρία της επιχείρησης, η μετακίνηση του Γιάννη Γκεζερλή στο πόστο της μοιάζει να είναι η μοναδική αλλαγή που θα καταγραφεί.

 

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα, σε λίγες ημέρες το τοπίο θα ξεκαθαρίσει καταγράφοντας  ενδεχομένως και νέους συσχετισμούς. Οι «ανεξάρτητοι» του σώματος…καραδοκούν!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz