Connect with us

EDITOR

Ένα χωριό σαν…παραμύθι στην καρδιά του Κιάτου!

Published

on

 

Προσφέρει χαρά και ώρες μαγικές σε μικρούς και μεγάλους που το επισκέπτονται από τις 10 Δεκεμβρίου. Νωρίς, νωρίς η πόλη του Κιάτου φόρεσε τα γιορτινά της προκειμένου να πασπαλίσει με χρυσόσκονη και λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων την διάθεση μας, τις μέρες και τις ώρες μας! Το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην καρδιά του Κιάτου είναι πραγματική «όαση» γιορτών! Ο καλοκάγαθος γέροντας των Χριστουγέννων, ο Άι Βασίλης των παιδικών μας χρόνων με το έλκηθρο και τα ξωτικά του καθημερινά βρίσκονται εκεί και μας περιμένουν για να πάρουν την ευχή μας, να παίξουν μαζί μας και φυσικά, να φωτογραφηθούν μαζί μας διατηρώντας την ωραία αυτή ανάμνηση για πάντα!

Το Χριστουγεννιάτικο πάρκο στην Πλατεία Ελευθερίας  μας μεταφέρει σε σκηνικό γιορτινό με Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια με λιχουδιές, στο σπίτι του Αη Βασίλη με το έλκηθρο του, μια μεγάλη πανοραμική ρόδα και ένα carousel – αρκούδο, όπου  περιμένουν καθημερινά τα μικρά και μεγάλα παιδιά για διασκέδαση!

Το μουσικό σύνολο Sikyon Brass and Ensamble παίζει Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στους δρόμους της πόλης το ίδιο η  Φιλαρμονική του Δήμου και  οι χορωδίες Πολιτιστικών Συλλόγων και από παιδιά!

Μαγικές βόλτες προσφέρει το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι σε όλο τον πεζόδρομο της Κλεισθένους ενώ παράλληλα εκδηλώσεις και δραστηριότητες φέρνουν παιδιά και μεγάλους κοντά στο νόημα των Χριστουγέννων!

  • Θεατρικές παραστάσεις,
  • Αφηγήσεις Παραμυθιών,
  • Κινηματογράφος,
  • Κουκλοθέατρο,
  • Γράμματα στον Αη Βασίλη και
  • καλλιτεχνικά Εργαστήρια είναι μονάχα μερικές από τις δραστηριότητες του χωριού που…μια φορά δεν φτάνει για να το απολαύσεις!

Το χωριό μας περιμένει όλους ξανά και ξανά έως και τις 5 Ιανουαρίου!

Πάρτε το βραχιολάκι σας στην είσοδο λοιπόν και…φύγαμε!

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από το Ν.Π.Δ.Δ. Η ΜΗΚΩΝΗ του Δήμου Σικυωνίων, τον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου και όλες τις  επιχειρήσεις της πόλης. Μπράβο τους!

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz