Connect with us

Αθλητισμός

Σταματόπουλος – Τουρνουά 3 on 3. Ένα βήμα πιο κοντά στον Αθλητισμό & την Αλληλεγγύη…

Published

on

Την Τετάρτη 17 Απριλίου στο studio του My Radio 89.6 έγινε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τους Ηλία Σταματόπουλο και Σταύρο Δανιήλ με αφορμή το τουρνουά 3on3 που διοργανώνεται στις εγκαταστάσεις του καταστήματος Σταματόπουλος, Άργους 32 στην Κόρινθο.

O Αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και καθημερινότητα. Είναι υγεία, ευεξία και φυσικά προάγει την ομαδικότητα και την σωματική καλλιέργεια. Γι αυτό και αποτελεί μια σπουδαία κίνηση αυτή, φέρνοντας τους νέους και τα παιδιά .. Ένα Βήμα Πιο Κοντά στον Αθλητισμό.

Η ιδέα όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά οι Ηλίας Σταματόπουλος & Σταύρος Δανιήλ ξεκίνησε πριν περίπου 6 χρόνια όταν είχε δημιουργηθεί το πρώτο τουρνουά στα γηπεδάκια του Αγίου Νικόλα. Η συνεργασία των δύο όπως και η αγάπη τους για τον αθλητισμό κρατάει χρόνια. Σήμερα το εγχείρημα αυτό βρήκε το χώρο και τον χρόνο να πάει ένα βήμα παραπέρα.. αυτή την φορά για φιλανθρωπικό σκοπό.

Γίνεται λόγος λοιπόν για την διοργάνωση μιας αθλητικής γιορτής, που θα διασκεδάσει, θα προωθήσει την ιδέα της άθλησης, της ομαδικότητας, της παιδείας και θα προσφέρει στο  Χαμόγελο του Παιδιού και στο Ευθύμειο Κέντρο Κορίνθου το σύνολο των πόντων, που θα σημειωθούν στο τουρνουά σε κιλά τροφίμων για τις ανάγκες σίτισης των παιδιών που φιλοξενούνται σε αυτά τα ιδρύματα.

Γιατί ο αθλητισμός προάγει την αλληλεγγύη και τον σεβασμό στον συνάνθρωπο μας. Για αυτό και οι συμμετέχοντες καλούνται να βάλουν όσα περισσότερα καλάθια μπορούν σε ένα τουρνουά 3on3 που σίγουρα θα διασκεδάσουν με την παρέα τους και παράλληλα θα προσφέρουν πολλά παιδικά χαμόγελα.

Η συμμετοχή στο τουρνουά την Παρασκευή 3 & το Σάββατο 4 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του καταστήματος Σταματόπουλος είναι δωρεάν και τα καλάθια ξεκινούν από το πρωί και φτάνουν μέχρι τις 20.00 το βράδυ..

Ο Αθλητισμός είναι ζωή και εσένα ο δικός σου Μαΐος ξεκινά με τον πιο αθλητικό τρόπο προσφέροντας όσο περισσότερα χαμόγελα στους γύρω σου …

Για την συμμετοχή σας και τους όρους μπείτε στην σελίδα
https://www.facebook.com/stamatopoulos3on3tournament/ η επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 27410 73557 & 6946 681 565.

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz