Connect with us

EDITOR

Ένας Αντιπεριφερειάρχης…κάθε μέρα στο Σχίνο και στα διαλείμματα Βουλευτές!

Published

on

Ένας – ένας καταφτάνουν στον Σχίνο και στην ευρύτερη περιοχή οι ιθύνοντες τώρα που…πλημμύρισαν! Τα έργα, μετα τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού ΔΕΝ έγιναν. Οι φόβοι επαληθεύτηκαν και έτσι λοιπόν η περιοχή είναι αντιμέτωπη με νέες ζημιές τις οποίες τώρα άλλοι τρέχουν να καταγράψουν, άλλοι να θεραπεύσουν και άλλοι να καταγγείλουν. Παρελάζουν στην περιοχή αντιπεριφερειάρχες, Βουλευτές, υπηρεσιακά κλιμάκια, η σύμβουλος του Πρωθυπουργού.

Σήμερα είχε σειρά ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής. Και εκείνος φωτογραφήθηκε και εκείνος πόσταρε και εκείνος  μίλησε για αυτοψία εργασιών.

Εργασιών που έπρεπε ομως να έχουν γίνει πριν απο 6 μήνες!

ΥΓ1: Η ανάρτηση του Τάσου Γκιολή

“Στον Σχίνο ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας
Τις εργασίες που εκτελούνται στην πυρόπληκτη περιοχή του Σχίνου, στην οποίαν οι βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει σημαντικά προβλήματα, επιθεώρησε τις προηγούμενες ημέρες ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής. Τον αντιπεριφερειάρχη συνόδευαν οι προϊστάμενοι των Τμημάτων Δομών Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Κορινθίας Γιάννης Μαντάς και Πολιτικής Προστασίας Ρούλα Χαρίτου και ο πρόεδρος του Σχίνου Δημήτρης Λάμπρου.”
ΥΓ2: Τουλάχιστον να υπάρξει αποτέλεσμα και η περιοχή να θωρακισθεί

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz