Connect with us

Επικαιρότητα

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ραγδαία επιδείνωση τις επόμενες ώρες – Πού θα “χτυπήσει” η κακοκαιρία

Published

on

Αλλάζει ραγδαία το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ώρες, με βροχές και καταιγίδες – κατά τόπους ισχυρές – σε πολλές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε την Κυριακή το πρωί η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Συγκεκριμένα, επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα σήμερα και αύριο (19/7), με βροχές και ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους, σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Πιο αναλυτικά, τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν:

1. Σήμερα Κυριακή, την Ήπειρο, τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη δυτική Στερεά και τις βορειότερες περιοχές της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας.

2. Αύριο Δευτέρα, μέχρι τις απογευματινές ώρες τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες.

Πιο αναλυτικά, τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν σήμερα την Ήπειρο, τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη δυτική Στερεά και τις βορειότερες περιοχές της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας, ενώ αύριο μέχρι τις απογευματινές ώρες, τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες.

Στην Ελλάδα το φαινόμενο της “ψυχρής λίμνης”

Εξξασθενημένο μεν, με βροχές δε, έρχεται στην Ελλάδα το φαινόμενο της “ψυχρής λίμνης”.

Το φαινόμενο της “ψυχρής λίμνης” που τις τελευταίες ημέρες “χτύπησε” τη Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη με καταρρακτώδεις βροχές, αφήνοντας πίσω του εκατοντάδες νεκρούς και ισοπεδωμένες πόλεις και χωριά μπορεί σταδιακά να αποδυναμώνεται σε ένταση κινούμενο προς τα νότια, όμως ένα πολύ πιο εξασθενημένο μέρος του έχει ήδη αρχίσει να επηρεάζει τη χώρα μας, ξεκινώντας από την Ήπειρο και κατευθυνόμενο σταδιακά προς τη Βόρεια και Κεντρική Έλλάδα, τις επόμενες ώρες.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz