Connect with us

Κόσμος

Έκαναν σεξ μέρα μεσημέρι πάνω σε αυτοκινητόδρομο στην Αυστραλία και τους «έπιασε» το Google Street View

Published

on

Τον γύρο των social media κάνουν οι φωτογραφίες ενός ασυγκράτητου ζευγαριού από την Αυστραλία, που έκανε σεξ… στη μέση ενός αυτοκινητόδρομου μέρα μεσημέρι.

Οι στιγμές του πάθους τους όμως καταγράφηκαν από το Google Street View, γεγονός που έδωσε «τροφή» για σχόλια σε πολλούς χρήστες του διαδικτύου.

Οι εικόνες από τις ερωτικές στιγμές του ζευγαριού, όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post, καταγράφηκαν σε έναν αυτοκινητόδρομο μεταξύ των πόλεων της Αδελαΐδας και της Μελβούρνης.

Στις φωτογραφίες, που ανέβασε το Google Street View, φαίνεται η γυναίκα σκυμμένη πάνω από το καπό του αυτοκινήτου και ο σύντροφό της να βρίσκεται ακριβώς πίσω. Σε μια από τις εικόνες η γυναίκα φαίνεται να έχει μια έκπληκτη έκφραση στο πρόσωπό της, μάλλον επειδή κατάλαβε ότι τους «έπιασαν» στα πράσα.

Στην Νότια Αυστραλία το δημόσιο σεξ τιμωρείται με πρόστιμο 1.100 δολαρίων ή ποινή φυλάκισης έως και έξι μήνες, ωστόσο το ζευγάρι – σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες – δεν έχει αναγνωρισθεί και προφανώς ούτε του έχει επιβληθεί κάποια ποινή.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz