Connect with us

EDITOR

Έδωσαν τα χέρια για τους ισόπεδους κόμβους!

Published

on

Π. Νίκας – Γ. Γκιώνης: Θα κατασκευαστούν δύο ισόπεδοι κυκλικοί κόμβοι στο Λουτράκι
Προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, με αντικείμενο την υλοποίηση του “έργου βελτίωσης και συντήρησης της επαρχιακής οδού Λουτρακίου – Περαχώρας”, στο πλαίσιο του οποίου θα κατασκευαστούν -μεταξύ άλλων- δύο ισόπεδοι κυκλικοί κόμβοι, υπέγραψαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2022, στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας.
Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ευόδωση του εν λόγω πολύ σημαντικού για το Λουτράκι έργου που χρόνιζε και ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για το εμβληματικό έργο της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου, όπως και τον προϊστάμενο της Διαχειριστικής Αρχής Αντώνη Ψαρακη για την συμβολή του στη δημοπράτηση του έργου.
Ο Περιφερειάρχης, εξέφρασε ικανοποίηση και για το γεγονός ότι χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες Περιφέρειας και Δήμου διασώθηκε το συνολικού προϋπολογισμού 4.140.943,73 ευρώ, έργο της ανάπλασης της χερσαίας ζώνης του λιμένα Λουτρακίου -που χρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ και εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Πελοπόννησος 2014 – 2020”-, για το οποίο χθες Τρίτη υπογράφηκε από τον Δήμο εργολαβική σύμβαση και οσονούπω ξεκινά η υλοποίησή του.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz