Connect with us

Επικαιρότητα

Έγκλημα στους Αγ. Θεοδώρους: Παραδόθηκαν οι δυο δράστες της ανθρωποκτονίας παρουσία του δικηγόρου τους….

Published

on

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία πρόκειται για δύο Ρομά 30 και 35 ετών, οι οποίοι είχαν ταυτοποιηθεί από την αστυνομία και τις τελευταίες τρεις ημέρες γίνονταν διαπραγματεύσεις προκειμένου να παραδοθούν. τελικά, χθες το βράδυ παρουσιάστηκαν με την δικηγόρο τους και παραδόθηκαν.

Κρατούνται στην Ασφάλεια Αττικής και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα. Είχαν εντοπίσει DNA στο όχημα των Ρομά Τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών είχαν εντοπίσει ίχνη DNA της 73χρονης που δολοφονήθηκε στους Αγίους Θεοδώρους, κάτω από το Hyundai, που εντοπίστηκε στον καταυλισμό Ρομά, στο Βλυχό Μεγάρων.

Οι δύο ύποπτοι οδηγοί του οχήματος είχαν ταυτοποιηθεί και αναζητούνταν, κυρίως σε καταυλισμούς Ρομά της Αττικής. Τελικά μετά από διαβουλεύσεις με τη δικηγόρο τους, πείστηκαν να παραδοθούν μόνοι τους. Στη θέση του οδηγού φαίνεται να καθόταν ένας 26χρονος ο οποίος είναι αυτός που πάτησε το γκάζι και πέρασε πάνω από την ηλικιωμένη γυναίκα σπάζοντας τον αυχένα της. Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς έχει κατηγορηθεί για ληστείες και κλοπές. Όσον αφορά τον 28χρονο συνοδηγό του, είναι εκείνος που έπιασε κουβέντα στην άτυχη γυναίκα και άρπαξε την χρυσή αλυσίδα από τον λαιμό της.

Πηγη: mixanitouxronou.gr

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz