Connect with us

Ελλάδα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πώς ο δράστης «αντέγραψε» ένα ανεξιχνίαστο έγκλημα

Published

on

«Για να κάνει οφθαλμοφανή την προσπάθεια του αυτή έφτασε στο σημείο να σκοτώσει το ίδιο του σκυλί», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας

«Το προσωπικό περνά συχνά σεμινάρια για τέτοιου είδους εγκλήματα που έχουν τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Στη συγκεκριμένη υπόθεση ο δράστης δεν μπορεί να επικαλεστεί ότι ήταν εν βρασμώ ψυχής γιατί προσπάθησε να σκηνοθετήσει το τέλειο έγκλημα. Προσπάθησε να πάρει στοιχεία από έγκλημα το οποίο γνώριζε από φίλο του έτσι ώστε να στρέψει τις Αρχές σε κάποιο ανεξιχνίαστο έγκλημα ή να στρέψει τις αρχές σε δύο τρία άτομα τα οποία είχαν ως κίνητρο τη ληστεία. Για να κάνει οφθαλμοφανή την προσπάθεια του αυτή έφτασε στο σημείο να σκοτώσει το ίδιο του σκυλί», δήλωσε ο Νίκος Ρήγας, αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Χαρακτηρίζοντας ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων τη συμπεριφορά του καθ’ ομολογία δράστη είπε ότι είναι απάνθρωπη.

«Σκότωσε τη σύζυγό του. Έπνιξε το σκυλί. Άφησε το παιδί πάνω στη νεκρή μητέρα. Προσπάθησε να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που οι αστυνομικοί θα ενέπλεκαν άλλου είδους χαρακτηριστικά. Τα κενά τα οποία υπήρχαν, η κινητή τηλεφωνία, η κάρτα μνήμης που αφαιρέθηκαν οδήγησαν τους αστυνομικούς να έχουν όλα τα ενδεχόμενα στο τραπέζι» είπε ο κ. Ρήγας, ο οποίος αναφέρθηκε και στο υψηλό επίπεδό δεξιοτήτων και κατάρτισης του προσωπικού της, ενώ τόνισε ότι «βοήθησε ότι το έγκλημα αυτό έμεινε τόσο καιρό στην επικαιρότητα».

 

Πηγή:news.gr

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz