Connect with us

EDITOR

Άρχισαν τα τηλέφωνα!

Published

on

Οι ανακατατάξεις στο Διοικητικά συμβούλια των Νομικών προσώπων του δήμου  είναι δεδομένες. Θες γιατί κάποιοι κρίθηκαν ανεπαρκείς, θες γιατί υπάρχουν άλλοι που περιμένουν; Η ουσία είναι πως πλησιάζει η μέρα των επίσημων ανακοινώσεων και…των όποιων συνεπειών τους.

Ο Δήμαρχος έχει ήδη αρχίσει τα τηλέφωνα. Με το «σκονάκι» έμπροσθεν τηλεφωνεί, συνομιλεί και καταγράφει τις τελευταίες αναταράξεις από τις αποφάσεις που εκείνοι που ξέρουν καλά λένε πως, έχει ήδη πάρει!

Και μην φανταστείτε αλλαγές μόνο σε επίπεδο Προέδρων! Πεδίον δόξης λαμπρόν υπάρχει και στον τομέα των αντιπροέδρων, βλέπε την αντιπροεδρία του ΚΕΠΑΠ που λέγεται πως οφθαλμιά ο Σταύρος Κεφάλας αλλά μάλλον δύσκολα θ αλλάξει ο Δήμαρχος τον Γιώργο Μαγκλάρα, αλλά και την αντιπροεδρία του Λιμενικού Ταμείου την οποίαν ως σήμερα κατέχει ο Τάκης Λουζιώτης ως μέρος της συμφωνίας με τον Πελοπίδα Καλλίρη.

Ο χρόνος τελειώνει και σύντομα θα ξέρουμε το ολοκληρωμένο νέο δημοτικό σχήμα με το οποίο καλώς εχόντων των πραγμάτων ο Δήμαρχος θα πορευτεί στις επόμενες εκλογές χωρίς βέβαια να αποκλείονται και άλλους είδους εκρήξεις και ανατροπές (μην πω σεισμό γιατί πολυφορέθηκε!)

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz