Connect with us

Επικαιρότητα

Άπιστη σύζυγος κρύφτηκε σε ψευδοροφή για να γλυτώσει

Published

on

Σε κόλπα που θυμίζουν κωμωδία κατέφυγε μια γυναίκα από τις Φιλιππίνες, προκειμένου να γλυτώσει από τον σύζυγό της αλλά και την αστυνομία αφού απίστησε.

Ο άνδρας της γυναίκας είχε αντιληφθεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού η σύζυγός του έφευγε συχνά τα Σαββατοκύριακα με το πρόσχημα της δουλειάς.

Έτσι, μια μέρα αποφάσισε να την ακολουθήσει και ανακάλυψε πως, στην πραγματικότητα, η γυναίκα του αντί για κάποια υποχρέωση στον χώρο εργασίας, είχε δώσει «πονηρό» ραντεβού με έναν νεαρό άνδρα σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής.

Όταν ο απατημένος σύζυγος ζήτησε από το προσωπικό του ξενοδοχείου να μπει στο δωμάτιο, οι υπάλληλοι του αρνήθηκαν, με αποτέλεσμα να καλέσει τους φίλους του για να οργανώσει την «εισβολή».

«Δεν ήξερα τι να κάνω. Κάλεσα τους φίλους μου για βοήθεια και το ανέφεραν στην αστυνομία», είπε ο σύζυγος, σύμφωνα με τα Φιλιππινέζικα μέσα ενημέρωσης.

Στις Φιλιππίνες, η μοιχεία θεωρείται έγκλημα και είναι ποινικά κολάσιμη και έτσι η αστυνομία έσπευσε στον τόπο του εγκλήματος.

Τελικά, οι αρχές, ο σύζυγος και οι φίλοι του κατάφεραν να μπουν μέσα στο δωμάτιο που είχε μισθώσει το παράνομο ζευγάρι και εντόπισαν τον παράνομο εραστή, καθώς εκείνος προσπαθούσε αλλόφρων να αποδράσει.

Ωστόσο, η γυναίκα ήταν άφαντη.

Αφού τα ρούχα της βρίσκονταν ακόμα στο δωμάτιο, οι αστυνομικοί υπέθεσαν ότι η γυναίκα θα ήταν ακόμα εκεί γύρω, οπότε συνέχισαν να ψάχνουν.

Αυτό που δεν φαντάστηκαν, ήταν πως η άπιστη σύζυγος κρυβόταν ακριβώς από πάνω τους, συγκεκριμένα μέσα στην ψευδοροφή του κτιρίου.

Ξαφνικά, οι άνδρες άκουσαν έντονους θορύβους από το ταβάνι και είδαν ένα γυναικείο παπούτσι να πέφτει.

Τελικά, μετά από μισή ώρα διαπραγματεύσεων και με τη χρήση μιας σκάλας, οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να κατεβάσουν τη γυναίκα, η οποία σύντομα θα βρεθεί στο δικαστήριο.

Πηγή:ieidiseis.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz