Connect with us

Ελλάδα

Άνοιγμα καταστημάτων: Δείτε τους νέους κανόνες στα εμπορικά κέντρα

Published

on

Από Δευτέρα 18 Ιανουαρίου στα mall και στα εμπορικά κέντρα, τίθενται οι νέοι κανόνες.

Πράσινο φως για τα καταστήματα, ανοίγουν από τη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, τα mall και τα εμπορικά κέντρα, εκπτωτικά χωριά και εκπτωτικά καταστήματα (outlets) ελεύθερα και χωρίς ραντεβού όπως και τα υπόλοιπα καταστήματα λιανικής. Με τον κωδικό 2 στο 13033 θα μπορούν οι καταναλωτές να βγουν για τα ψώνια τους, τα οποία θα πρέπει να γίνουν εντός δύο ωρών.

Επιπλέον, θα επιτρέπονται 4 άτομα ανά 100 τ.μ. στα καταστήματα, ενώ για καταστήματα άνω των 100 τ.μ. ένα (1) άτομο για κάθε 25 τ.μ. επιπλέον (από 1 άτομο/ανά 15 τ.μ που ίσχυε προηγουμένως).

Δείτε τι ισχύει αναλυτικά για τα mall και εμπορικά κέντρα

  • Μετακίνηση με αποστολή SMS στο 13033 με την επιλογή 2 ή με το έντυπο-βεβαίωση κίνησης ή με χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης.
  • Ο καταναλωτής οφείλει να διατηρεί το μήνυμα που έχει αποστείλει στο 13033, προκειμένου να αποδεικνύεται η ώρα αποστολής και έγκρισης της μετακίνησης του.
  • Διάρκεια 2 ωρών κατά οποία ο καταναλωτής δύναται να πραγματοποιεί κάθε εμπορική του συναλλαγή, με συγκριτικό χρονικό σημείο την ώρα αποστολής και έγκρισης του μηνύματος μετακίνησης του.
  • Ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός πελατών εντός των εμπορικών κέντρων (malls), εκπτωτικών χωριών και εκπτωτικών καταστημάτων (outlets) είναι ένας πελάτης ανά 25 τ.μ. επιφάνειας κυρίως χώρου.
  • Μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός: τέσσερα (4) άτομα για καταστήματα έως 100 τ.μ. Για καταστήματα άνω των 100 τ.μ. ένα (1) άτομο για κάθε 25 τ.μ. επιπλέον (από 1 άτομο/ανά 15 τ.μ που ίσχυε προηγουμένως).
  • Μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός πελατών εντός των εμπορικών κέντρων (malls), εκπτωτικών χωριών και εκπτωτικών καταστημάτων (outlets), ορίζεται ως εξής: Ένας (1) πελάτης ανά 25 τ.μ. επιφάνειας κυρίως χώρου.
  • Απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των πελατών κατά τον χρόνο αναμονής στα ταμεία.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz