Connect with us

EDITOR

Άγιοι Θεόδωροι: 16 χρόνια κάθειρξης για την δολοφονία της 77χρονης το Δεκέμβριο του 2019

Published

on

“Περιμέναμε δικαίωση. Αυτή η απόφαση δεν μας δικαιώνει” λέει η οικογένεια της γυναίκας που δολοφονήθηκε για έναν χρυσό σταυρό.

Το αποτρόπαιο έγκλημα συγκλόνισε τους Αγίους Θεοδώρους τον Δεκέμβριο του 2019. Μια γυναίκα 77 ετών καταπατήθηκε από αυτοκίνητο μέχρι θανάτου προκειμένου οι άγνωστοι τότε, να αποσπάσουν το χρυσό σταυρό που είχε στο λαιμό της.

Η γυναίκα επέστρεφε από την λαϊκή έχοντας κάνει τα ψώνια στο σπίτι της ωστόσο δεν έφτασε ποτέ σε αυτό αφού οι δύο νεαροί Ρομά της είχαν στήσει καρτέρι θανάτου.

Η μαρτυρία ενός εκ των δραστών για το τι συνέβη τότε, σοκάρει.

«Ο Λαυρέντης έκανε μια κίνηση και της άρπαξε την αλυσίδα από τον λαιμό. Δυσκολευόταν όμως να την βγάλει γιατί η κυρία άρχισε να παλεύει. Την έριξε κάτω στον δρόμο, μπροστά από την μπροστινή ρόδα που είναι στη μεριά του οδηγού. Μετά η κυρία τον έπιασε από την μπλούζα και άρχισε να τον τραβάει. Ο Λαυρέντης πήγαινε προς τα πίσω, προς τη θέση του συνοδηγού, όμως η κυρία δεν άφηνε την μπλούζα του και έτσι την τράβηξε μαζί του προς το μέρος του. Για να καταλάβετε, ο Λαυρέντης με την κυρία ήταν μπροστά στο αυτοκίνητο, όμως εγώ δεν την έβλεπα καθόλου γιατί ήταν κάτω στον δρόμο. Ακουσα φωνές και φοβήθηκα μη μας πιάσουν. Γύρισα το κεφάλι μου και είδα να βγαίνει από το σπίτι ο άνδρας της. Επειδή τρόμαξα, έβαλα γρήγορα ταχύτητα και ξεκίνησα για να μη μας πιάσουν. Οπως ξεκίνησα γρήγορα, κατάλαβα ότι πάτησα την κυρία με τις ρόδες του αυτοκινήτου. Δεν την έβλεπα και δεν ήξερα πού είναι γι’ αυτό και ξεκίνησα. Το αυτοκίνητο όμως χοροπήδησε και τότε κατάλαβα τι είχε γίνει…».

Η απόφαση της Δικαιοσύνης είναι 16 χρόνια κάθειρξης ωστόσο δεν ικανοποιεί την οικογένεια της άτυχης γυναίκας η οποία περίμενε τουλάχιστον ηθική δικαίωση.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz