Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ένας νεαρός να έχει έντονο καβγά με φαρμακοποιό επειδή η δεύτερη δεν φορούσε γάντια όσο τον εξυπηρετούσε και δεν αποστείρωσε τα ρέστα πριν του τα δώσει.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, ο χρήστης που το έχει «ανεβάσει» ακούγεται να υποστηρίζει πως είναι δημοσιογράφος, επικαλείται αυτή του την ιδιότητα και συγκεκριμένα αναφέρει πως εργάζεται στο Open.

Ο σταθμός πήρε θέση μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης που εξέδωσε και στην οποία τονίζει πως θα κινηθεί νομικά κατά του χρήστη.

«Χρήστης του κοινωνικού δικτύου facebook με όνομα λογαριασμού Athanasios Tanasis Zervoudakis, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, δεν ανήκει στο δυναμικό του καναλιού. Eίναι προφανές ότι ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN θα στραφεί νομικά κατά του συγκεκριμένου προσώπου για τους ψευδείς του ισχυρισμούς», αναφέρει η ανακοίνωση.

Όμως, άμεση ήταν και η αντίδραση του διευθυντή ειδήσεων του καναλιού, Δημήτρη Μιχαλέλη, ο οποίος με μήνυμα στα social media ξεκαθάρισε πως ο συγκεκριμένος «ούτε από το απέναντι πεζοδρόμιο του OPEN δεν θα μπορούσε να περάσει».

Πηγή: newsbeast.gr