Με το ζόρι μαζεύτηκαν την Τρίτη οι 17 που χρειάζονται ως απαρτία για να συνεδριάσει το ΔΣ Κορίνθου. Οι υπόλοιποι 16…είχαν άλλες, επείγουσες δουλειές και δεν τίμησαν με την παρουσία τους τη συνεδρίαση. Βρε καλά κάνει ο Κυριάκος κ βάζει μαχαίρι στον αριθμό!

Στους απόντες ξανά, ο Χρήστος Κορδώσης. Πρόεδρε πάρε το απουσιολόγιο και άσε τις τοποθετήσεις! Όποιος δεν δύναται ν αντικατασταθεί. Γι αυτό δεν υπάρχει και ο κανονισμός;

Αδιάβαστος ξανά ο κ.Σπύρου. Είναι εργάσιμη ανέφερε και ζήτησε τα ΔΣ να μπαίνουν σε μέρες αργίες. Κρίμα να εκλαμβάνεται τόσο αψήφιστα το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου. Εκτός κι αν μοναδική έννοια του κ.Σπύρου είναι το μνημείο της πλατείας ώστε να μην υποστεί ξανά δημόσιο μπούλινγκ από τους συντρόφους.

Όχι σε όλα από την Βιβή Τσέκου. Με τον εκλογικό του Κυριακού δεν θα είχε εκλεγεί πάντως.

Τα μπλεξε πάλι ο Βασίλης ο Ταγαράς στην ψηφοφορία που δεν το χει και τόσο με την τεχνολογία. Ναι ψήφισε αρχικά, δεν άκουσα την συζήτηση συνέχισε για να σώσει την κατάσταση ο Αλέκος ενημερώνοντας on line τον σύμβουλο του πως η παράταξη ψήφισε λευκό!

Δικηγόρους νέους με 35 ευρώ ζήτησε ο Αλέκος να παίρνει ο δήμος και να μην δαπανά ποσά για την υπεράσπιση των συμφερόντων του δήμου.  Όπως έκανε κ εκείνος δηλαδή!

Όλο ενστάσεις ο Νίκος Σταυρέλης στα υπό συζήτηση θέματα αλλά σε όλα ναι! Θα βγει με βίντεο κ ανιμεισον  όμως να μας τα πει αλλιώς στα social.

Με καθυστέρηση μιας συνεδρίασης θυμήθηκε ο Παναγιώτης Λαμπρινός την εισήγηση Καλλίρη και το ναι του Πελοπίδα στον Προϋπολογισμό του 2021. Δεν αναφέρει μάλιστα όνομα, λέει «κάποιος επικεφαλής που ήρθε μίλησε 2,5 λεπτά και έφυγε». Να τα δουλέψουμε λιγάκι τα αντανακλαστικά όμως ε;

Σκωπτικά σχολίασε ο πρώην Δήμαρχος την παραίτηση Εγγλέζου από την επιτροπή παιδείας. «Πολλές παραιτήσεις έχετε» είπε στο Δήμαρχο «και είναι πολύ νωρίς». Να ελπίζει πως έτσι θ αποδυναμωθεί η Συμμαχία;