Απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με την κριτική που ασκεί στην  κυβέρνηση για τις ανοικτές εκκλησίες έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, παρά την κριτική που ασκεί ο Αλέξης Τσίπρας, «δεν ακούσαμε πάλι, την δική του πρόταση» αναφέροντας συγκεκριμένα, «θα περιμέναμε από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, παράλληλα με την αναμενόμενη κριτική του, να ακούγαμε και την πρότασή του.

Ο Χρήστος Ταραντίλης, διερωτάται αναφορικά με την «πρόταση» του Αλέξη Τσίπρα, εάν είναι «να μείνουν κλειστοί οι ναοί με τη χρήση βίας».

«Προτείνει να μείνουν κλειστοί οι ναοί με τη χρήση βίας; Ας το πει ευθέως. Δεν το λέει όμως και προτιμά να ψαρεύει σε θολά νερά. Σε μια κρίσιμη φάση για τη δημόσια υγεία, όλοι οφείλουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν ώστε να βάλουμε φρένο στην πανδημία αντί να αναλωνόμαστε σε άγονες αντιπαραθέσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του.

Νωρίτερα με ανάρτησή του στο Facebook o Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για «θέατρο του παραλόγου» στην διαχείριση των περιοριστικών μέτρων.

«Προχθές μας είπαν κλειστές οι εκκλησίες τα Φώτα, σε αντίθεση με Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά, υπό τον φόβο συνωστισμού και αύξησης των κρουσμάτων.

Η ιεραρχία διαφώνησε, αγνόησε τα μέτρα και σήμερα οι εκκλησίες άνοιξαν, όπως και τα Χριστούγεννα. Η κυβέρνηση όμως γιατί πανηγυρίζει ότι δεν έκανε βήμα πίσω;».

«Τελικά εκτός από τραγικοί αποδεικνύονται συνάμα και κωμικοί» καταλήγει στην ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας.

Πηγή: newsbomb.gr