Νέα αναστάτωση στην Αχαΐα προκαλεί ο εντοπισμός 8 κρουσμάτων Covid19 στο δημαρχείο Ερυμάνθου. Πρόκειται για εργαζόμενους του Δήμου, οι οποίοι μπήκαν σε καραντίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αχαΐα 8 κρούσματα κορωνοϊού διαγνώστηκαν στο δημαρχείο Ερυμάνθου, ανάμεσα στους υπαλλήλους.

Άμεσα μπήκαν σε αυτοαπομόνωση, όπως αναφέρει το Tempo24.news.

 

Ο Δήμος Ερυμάνθου είναι δήμος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που συστάθηκε με το Πρόγραμμα «Καλλικράτης» και προήλθε από την συνένωση των δήμων Τριταίας, Φαρρών και των κοινοτήτων Καλεντζίου και Λεοντίου.

Εκτείνεται στο βόρειο τμήμα της Πελοποννήσου αποτελώντας έναν από τους δήμους της Αχαΐας με πληθυσμό 8.877 κατοίκους (2011).

Έδρα του δήμου Ερυμάνθου είναι η Χαλανδρίτσα.

Ανησυχία στην Πάτρα: 9χρονος με κορωνοϊό εισήχθη σε ΜΕΘ

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πάτρα καθώς ένα παιδί μόλις 9 ετών και χωρίς υποκείμενα νοσήματα εισήχθη εκτάκτως στην ΜΕΘ.

Το παιδί σύμφωνα με πληροφορίες κόλλησε τον κορονοϊό από συγγενικό του πρόσωπο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα θα αποφύγει την διασωλήνωση. Οι γιατροί είναι πάντως σε επιφυλακή καθώς χρειάζεται υψηλά μείγματα οξυγόνου και για να είναι σε πιο στενή παρακολούθηση.

Το παιδί σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν πάσχει από υποκείμενα νοσήματα.

 

Πηγή:madata.gr