Την περιπέτεια του με τον covid αλλά και το νέο χτύπημα στην οικογένεια του από τον ύπουλο ιό δημοσιοποιεί ο Δημοτικός σύμβουλος Κορίνθου Παναγιώτης Λαμπρινος με μια συγκλονιστικη ανάρτηση στα social  media.

Ο κ.Λαμπρινός μιλά για την δική του 11ήερη μάχη και την ανάρρωσή του αλλά και για την μάχη που δίνει με την ίδια ασθένεια από τη νύχτα η σύζυγος του.

Η ανάρτηση του

Ενδέκατη μέρα νοσηλείας όλα Καλά για μένα … δείχνει να το προσπερνώ… όμως!!!!!
Ενώ όλα πήγαιναν Καλά και για την γυναίκα μου στην ένατη μέρα της νοσηλείας της χωρίς πυρετό χωρίς έντονα συμπτώματα εκτός από έναν βήχα και με οξυγόνο γύρω στα 97 χθές 30/11 στις 23:00…
Γύρω στις 02:30 πρωτομηνιά του Δεκέμβρη με ξυπνάς δεν μπορείς να αναπνεύσει , Οξυγόνο 88….
Σε μεταφέρω στο νοσοκομείο εξετάσεις αέρια αίματος, ακτινογραφία πνευμονία σε εξέλιξη…. Οξυγόνο , εισαγωγή….
Σε μεταφέρουν σε περνούν από τα εξωτερικά για την κλινική covid, μετά από 46 ολόκληρα χρόνια σε περνούν από κοντά μου, όταν σε πήραν με το καροτσάκι για την κλινική covid όλο το σύμπαν μου άδειασε σκοτείνιασε….
45 λεπτά Κόρινθο – Άσσος σ’ένα δρόμο άδειο δάκρυα στα μάτια και συνέχεια να βρίσκομαι στον αντίθετο ρεύμα χωρίς να καταλαβαίνω πως βρισκόμουν εκεί….
Φτάνω στο σπίτι μας ανοίγω την πόρτα τα πόδια μου δεν με κρατούν ,πέφτω στα γόνατα το ταβάνι έρχεται πάνω μου δεν βρίσκεσαι εκεί η απουσία σου παραπάνω από αισθητή,ξέρω πού είσαι και όμως σε ψάχνω σε όλα τα δωμάτια…. Οπλίσου με δύναμη και πάλεψε βγες γρήγορα βγες δυνατή εξ άλλου εσύ είσαι μαχητρια και θα τα καταφέρει…
σε χρειαζόμαστε όλοι μας….
μας λείπεις…..
Μου λείπεις

Η ανάρτηση έχει δεκάδες σχόλια για περαστικά σχόλια συμπαράστασης και στήριξης.